Norsk
Gamereactor
nyheter
Spacelords

Raiders of the Broken Planet-trailer viser ny modus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått tre år siden Mercury Steam slapp sitt forrige spill, Castlevania: Lords of Shadow 2, men nå trenger vi ikke å vente så mye lenger.

De kan nemlig fortelle at det vil holdes en lukket beta for Raiders of the Broken Planet på lørdag og søndag, samtidig som de står fast med at spillet lanseres i starten av høsten. Vi har også fått en ny trailer som viser spillets "4 Divided by 1"-modus. Dette er en samarbeidsmodus man kan spille online. Her kan du enten kjempe sammen med tre venner mens dere bekjemper en hær av fiender, eller være personen som er en del av motstanderhæren.

Som om det ikke var nok kan de også avsløre at det vil komme tre ekstra historiekampanjer i løpet av året. Om vi tolker meldingen deres rett hinter de også til at det vil komme enda fler neste år, så de har tydeligvis tenkt å støtte spillet en god stund.

HQ
Spacelords

Relaterte tekster

0
Vi prøver oss på Wardog Fury

Vi prøver oss på Wardog Fury

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Wardog Fury er en utvidelse til det stadig voksende Raiders of the Broken Planet. Et nytt eventyr som inkluderer fire utfordrende 4v1-oppdrag, hvor man kan velge mellom...



Loading next content