Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed Payback

Need for Speed Payback offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går lovet Ghost Games at vi skulle få den offisielle avdukingen av det neste Need for Speed-spillet klokken 15 i dag, og de holdt ord.

Spillet heter Need for Speed Payback, og kommer til PC, Playstation 4 og Xbox One den 10. november. Som noen av ertende bildende de offentliggjorde hintet til vil spillet ta oss til en fiksjonell by som er inspirert av Las Vegas kalt Fortune Valley. Her vil vi spille som Tyler, Mac og Jess. Disse er ute etter å hevne seg på The House, et kartell som kontrollerer både underverdenen og politiet. Svenskene lover at denne historien vil ta oss gjennom intense løp og eksplosive sekvenser som vil få oss til å sitte på kanten av stolene våre. Her snakker vi The Fast and the Furious-aktige ting som bankran, biljakter over livsfarlige raviner og mer.

Denne historien vil også påvirke den åpne verdenen i spillet siden vi kan satse penger på aktivitetene vi deltar i. Føler du deg trygg på ferdighetene dine vil du altså kunne vinne en god del penger å tilpasse bilene dine med. I Payback kan vi nemlig tilpasse både motorer, karroseri, dekk, nummerskilt, NOS-farger, og mer.

Som tilfellet ofte er med EA spill vil EA Access- og Origin Access-medlemmer få tilgang til spillet noen dager før alle andre. De vil nemlig få spille i ti timer fra og med 2. november. En annen måte å få tidlig tilgang på er å kjøpe Deluxe-utgaven av spillet. Da vil du få spillet 7. november, samt ekstra biler og annet snadder.

Du kan se den første traileren og skikkelige bilder fra spillet under. Virker dette lovende?

HQ
Need for Speed Payback
Need for Speed PaybackNeed for Speed PaybackNeed for Speed Payback
Need for Speed PaybackNeed for Speed PaybackNeed for Speed Payback

Relaterte tekster

6
Need for Speed PaybackScore

Need for Speed Payback

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel parkerte lastebilen og satt fra seg støvlene, og gjorde seg klar for litt villmannskjøring i storbyen. Levde det opp til forventningene?



Loading next content