Norsk
Gamereactor
nyheter
Overwatch

Overwatch forbedrer highlights og får nye skins

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard liker å blande de ulike spilluniversene sine, noe som av og til betyr spesielle skins og lignende. I Overwatch sitt tilfelle har dette blant annet gitt PC-spillere som har har prøvd Heroes of the Storm tilgang til to spesielle skins for D.Va og Genji. Dette har selvsagt ikke vært så veldig populært blant konsollspillerene, men nå er det ingen grunn til å klage lenger.

Gårsdagens oppdatering kom ikke bare med et nytt kart, forbedringer til Highlights-system, og Den gjorde nemlig også slik at konsollspillere nå kan finne Officer D.Va og Oni Genji i vanlige loot-bokser, så da spørs det bare hvor heldig man er.

I tillegg har de gitt oss litt informasjon om hvilke ting de jobber med å forbedre nå. Hovedfokuset denne gangen vil være de meget etterlengtede forbedringene til Highlights-systemet. Et av eksemplene Jeff Kaplan nevner er en meny kalt "Recently Captured". Denne fungerer slik at man velger en knapp på kontrollen (flere på PC) som vil gjøre slik at man raskt lagrer minneverdige sekvenser. Når den kampen så er over vil dette klippet (igjen, flere på PC) være lagret i den nye undermenyen til Hightlights. Her kan man lagre opp til 32 slike klipp, så ønsker du å legge til nye klipp må du gjøre plass. Den gode nyheten er at du ikke nødvendigvis må slette gamle klipp. Oppdateringen vil nemlig la oss gjøre disse klippene om til videofiler som kan lagres på konsollene eller PC-en. Sistnevnte kan til og med lagre videoene i bedre kvalitet enn det man selv ser på skjermen under spillsekvensen. Kaplan nevner for eksempel at en PC med lave spesifikasjoner vil kunne lagre klippene i 4K og med bedre teksturer.

Som om det ikke var nok vil kommende oppdateringer også gjøre slik at loot-bokser vil inneholde færre ting man allerede har. Siden dette også kunne ført til at man får mindre Credits til å kjøpe ting man ønsker seg vil oppdateringen også øke mengden Credits man får i loot-bokser. Slik håper de at alle blir fornøyde. Du kan se Kaplan forklare alt selv, samt se den flotte t-skjorta han har på seg, i videoen under.

Hva synes du om endringene?

HQ
Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...



Loading next content