Norsk
Gamereactor
nyheter
Arms

Arms-oppdatering byr på LAN-støtte og "spectating"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Arms har bare vært ute i litt over en uke, men Nintendo kan allerede nå slippe en oppdatering som byr på en rekke ting spillerne har etterspurt.

Det har gått en stund siden Nintendo kunne fortelle at spillet ville få en "Spectator"-modus kort tid etter lansering, og nå er den klar. Oppdateringen inkluderer nemlig en ny modus kalt Arena. Her vil opp til fire personer kjempe mot hverandre i en turnering hvor man kjemper en mot en via "Friends", "Local" eller "LAN Play". De to som ikke kjemper vil kunne se på kampen i den nye "Spectator"-modusen.

Du la kanskje merke til begrepet "LAN Play" over? Nå kan opp til åtte personer spille sammen uten å frykte for at nettverkshastigheten skal ødelegge opplevelsen.

I tillegg fikser oppdateringen en rekke kjente småproblemer spillet har hatt. Oppdateringslisten nevner blant annet at Kid Cobra kan ikke lenger gjøre flere charge dash mens han bruker snake boards, at Barq ville transporteres langt vekk om Byte & Barq utfører et rush attack på et snake board, Armer som kunne forsvine gjennom de lilla lysboksene i Ribbon Ring, og den flotte skrivefeilen "AMRS Grand Prix".

Arms

Relaterte tekster

1
ArmsScore

Arms

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Arms får vi ikke bare servert en helt ny Nintendo-serie, men også en tittel eksklusiv til Switch. Vi har testet det slagkraftige spillet.

0
Arms får belønningssystem

Arms får belønningssystem

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Noe mange Nintendo-fans har spurt etter i flere år er et belønningssystem som ligner på Achievements eller Trophies. Nå trenger vi ikke å vente lenge for å se noe som kan...



Loading next content