Norsk
Gamereactor
nyheter

Lover å produsere flere av SNES Classic

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i år kunne Nintendo fortelle at de hadde valgt å avslutte produksjonen av NES Classic Mini. Den solgte 2,3 millioner enheter, men det var likevel mange som ikke hadde fått tak i et eksemplar på det tidspunktet. Nå har Nintendo annonsert SNES Classic Mini, eller Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System som de kaller den, og i den forbindelse tok vi kontakt for å høre hvordan produksjonen vil foregå denne gangen:

"Vi lærte en del av lanseringen til NES Classic Mini, så vi kommer til å produsere flere Super NES Classic Edition enn vi gjorde av NES Classic Edition. Utover det har vi ingen kommentar til spesifikke tall."

Det virker altså som om de vil sørge for at ikke like mange blir skuffede denne gangen. Da vi spurte Nintendo om hva fremtidsplanene for konsollen er svarte de at planen foreløpig kun er å produseres den ut 2017, så det spørs vel om antallet rekker å bli så mye høyere enn ved NES Classic Mini. Grunnen er at de ønsker å fokusere på Nintendo Switch, og spillene som kommer til den fremover.

SNES Mini Classic skal slippes i september, og du kan lese alt om konsollen i denne artikkelen.

Lover å produsere flere av SNES Classic


Loading next content