Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1

In the Name of the Tsar er veldig omfattende

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at EA Play, altså E3-showet til Electronic Arts, var over, fikk vi snakke med utvikler Andrew Gulotta. I løpet av showet viste de frem litt av den kommende Battlefield 1-utvidelsen In the Name of the Tsar, så det var naturligvis det samtalen handlet om. Han kunne blant annet slå i bordet med at dette er den mest omfattende utvidelsen Dice har laget:

"We're moving from the Western Front over to the Eastern Front. This is the biggest front of World War 1, and we're introducing the Russian army, we're introducing a lot of weapons and some vehicles, more operations, a new game mode. This is the most extensive pack we've ever dropped."

Han retter på seg selv ved å kalle utvidelsen for "den største" i stedet, så vi er ikke helt sikre på hva han legger i det. Innholdslisten er uansett lang som et vondt år, så det skal ikke mangle på variasjon.

Se hele intervjuet her:

HQ
Battlefield 1Battlefield 1Battlefield 1

Relaterte tekster

Battlefield 1Score

Battlefield 1

ANMELDELSE. Skrevet av Oliver Thulin

Glem roboter og futuristisk krigføring. Battlefield 1 er gammelt og skittent, og slagmarken har aldri føltes nærmere...

0
Klokken 16 på GR Live -  Battlefield 1

Klokken 16 på GR Live - Battlefield 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

EA og DICE forbereder seg på å avduke Battlefield V i kveld, og i den anledning tenkte vi å blåse støvet av Battlefield 1 og spille det for å komme i riktig stemning til...



Loading next content