Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Flere bevis på romvesener i Grand Theft Auto V

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rockstar er kjent for å skjule easter eggs og andre interessante ting i de moderne Grand Theft Auto-spillene. Gjennom årene har vi sett "Hot Coffee"-sekvensen, Big Foot, romskip og mer i den utrolig populære serien. Særlig sistnevnte har fått mye oppmerksomhet i Grand Theft Auto V. Da er det kanskje ikke så rart at utviklerne kanskje planlegger å ha det litt gøy med dette.

Gjengen i Team Guru bestemte seg nemlig for å datamine spillet etter at den nye Gunrunning-utvidelsen inneholdt filer som nevnte ting som et kræsjlandet romskip og mer. Med å endre noen variabler i koden lyktes de med å aktivere et helt nytt oppdrag i spillet, og det var ikke akkurat et helt vanlig eskorteoppdrag heller. Oppdraget tar oss nemlig til en sump hvor vi finner det kræsjlandede romskipet, samt noen døde forskere og soldater. Her må vi frakte et av de mystiske eggene vekk fra skipet, men dette er selvsagt ingen enkel sak. Så snart man plukker opp egget dukker det opp romvesener du må drepe. Når dette er gjort må egget bare fraktes til destinasjonen sin.

Nå vet vi ikke om dette er noe Rockstar la inn for å avduke senere, eller om det er noe de bestemte seg for å kutte. Det er uansett interessant å se at noen av teoriene som har dukket opp gjennom årene til en viss grad nå er bekreftet. Fremtiden får vise om det blir flere møter med utenomjordisk liv i GTA V. Foreløpig får vi uansett nøye oss med å se oppdraget i aksjon her.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content