Norsk
Gamereactor
nyheter
Planet of the Apes: Last Frontier

Planet of the Apes: Last Frontier offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Av og til overraskes vi med at det ikke lages et spill sammen med lanseringen av en populær film, og vi trodde nesten det ikke ville bli noe slikt av War for the Planet of the Apes, men der tok vi feil.

Nå har Any Serkis og den nye spillavdelingen i The Imaginarium slått seg sammen med IGN for å gi oss den første traileren fra Planet of the Apes: Last Frontier til PC, PS4, og Xbox One.

Med Serkis bak rattet forstår du sikkert at det blir en del fokus på imponerende motion capture og teknologi, så det skal bli interessant å se hvordan det ender opp. Selve spillet handler om en gruppe aper som søker tilflukt i Rocky Mountains mens krigen pågår. Problemet er bare at dette selvsagt ikke er et bra sted å være på vinteren, og de må derfor ned i dalen vår menneskene er for å lete etter mat. Da kan det raskt bli problemer.

Gjennom historien vil du ta kontroll over både mennesker og aper, men utviklerne lover at en av sidene ikke blir fremstilt som de gode eller onde. Her vil valgene du tar kunne få store konsekvenser for begge sider, uten at de vil nevne eksempler akkurat nå. Heldigvis er det en del spillmesser fremover, så vi får nok vite og se mer der.

Høres dette interessant ut?

Planet of the Apes: Last Frontier

Relaterte tekster



Loading next content