LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gamereactor
      nyheter
      Final Fantasy X

      Final Fantasy X i to versjoner

      Med skrittet over til Playstation 2, åpnes det for noen nye muligheter for Squares Final Fantasy-serie og med 2 versjoner av det kommende 10. spillet i selve serien, er det noe for enhver smak...

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt

      Med skrittet over til Playstation 2, åpnes det for noen nye muligheter for Squares Final Fantasy-serie og med 2 versjoner av det kommende 10. spillet i selve serien, er det noe for kjennere...

      HQ

      I følge Gameinformer, har Square of Japan uttalt, at det kommer 2 utgaver av Final Fantasy X til Playstation 2. Den første vil være i en vanlig DVD-versjon (oh fryd), men den andre og antagelig mer interessante versjonen vil blåse rent i øregangene dine med støtte av Dolby Digital 5.1 og andre flotte ting innenfor grafikk og lyd, som den første versjonen ikke vil ha. Den spesielle versjonen av spillet vil så også fylle en ekstra DVD-skive.

      Den vanlige versjonen av FF X kommer ut i USA i slutten av året (dvs. litt senere i NO) og den spesielle versjonen følger på et inntil videre "senere tidspunkt".

      Relaterte tekster

      3
      Final Fantasy XScore

      Final Fantasy X

      ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tangaard

      Square’s Final Fantasy serie er uten tvil blitt en institusjon. Den har gjennom mer en ti år preget konsoller som NES, Super Nintendo og sist men ikke minst PSOne.

      0
      Star Ocean 3 - første screenshots

      Star Ocean 3 - første screenshots

      NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

      Vi har gode nyheter til alle RPG fans, som har fått tak i Final Fantasy X og begynner å bli litt redde for hvor den neste fix'en skal komme fra. Tri-Ace er nemlig godt i gang med tredje kapittel i Star Ocean serien.

      0
      Final Fantasy X når ny milepæl

      Final Fantasy X når ny milepæl

      NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

      Selv om Square har hatt et hardt år, med den flotte, men dårlig selgende Final Fantasy: The Spirits Within, så er det allikevel ting å juble over. Deres siste Final Fantasy episode, nemlig X, har solgt 5 millioner eksemplarer på verdensplan.

      0
      Final Fantasy får flere historier

      Final Fantasy får flere historier

      NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

      Ved et nylig møte ble det gjort klart av Youichi Wada, at Square har planer om å lage to fortsettelser til deres suksessrike Final Fantasy X spill. De to side-historie spillene vil bli bygget rundt Yuna og Rikku, og skulle være klare før jul i Japan.

      0
      Final Fantasy X med ekstra DVD

      Final Fantasy X med ekstra DVD

      NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

      Vi har tidligere fortalt, at Final Fantasy X ville komme med en ekstra DVD skive, og har delvis kunnet avsløre innholdet. Nå har den endelige listen med snadder endelig landet, og du kan se hele innenfor.



      Loading next content