Norsk
Gamereactor
nyheter
Alone in the Dark (2008)

Alone in The Dark 4 info og film

Infogrames' Alone in the Dark 4 er neste generasjon av deres klassiske Third Person Horror spill. Vi har info om utgivelsesdatoen på PS2 samt en liten teaserfilm.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Infogrames' Alone in the Dark 4 er neste generasjon av deres klassiske Third Person Horror spill, som siden tidenes morgen har vært å finne på PC. Nå er det en utgivelsesdato på PlayStation 2 versjonen og en trailer.

Franske Darkworks er for øyeblikket i gang med å utvikle den nye versjonen av Alone in the Dark, hvor Edward Carnby har fått en skikkelig ansiktsløftning og en dukkert i ungdoms kilden.

Holder AITD4 stemningen fra de første spillene, er det verdt å se frem til og heldigvis bør du bare vente til den 21. september i følge Infogrames' seneste lister.

Trailer
Vi har en trailer liggende i filarkivet, som viser noe av introsekvensen fra spillet og litt ingame action. Du finner den her.

Relaterte tekster

Alone in the DarkScore

Alone in the Dark

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Noe skummelt gjemmer seg i New York. Jon Cato har funnet frem pistol og lommelykt, og rusler alene rundt i mørket i Central Park.

2
Alone in the dark 4Score

Alone in the dark 4

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth McNeil

Alone in the dark serien er en av de eldste når vi snakker spill, og nå har det så kommet en ny episode, som vi har sjekket ut.



Loading next content