Norsk
Gamereactor
nyheter
Operation Flashpoint

Flashy Operation Flashpoint spill

Kan du Operation Flashpoint-demoen utenat? Kan du koordinaterne på alle trærne? Da må du nok ha en ny utfordring, mens du venter på at spillet kommer ut! Og hvordan du finner den får du vite her inne!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Kan du Operation Flashpoint-demoen utenat? Kan du koordinaterne på alle trærne? Da må du nok ha en ny utfordring, mens du venter på at spillet kommer ut! Og hvordan du finner den får du vite her!

HQ

Hos Codemasters har de nettopp smidd sammen et Shooting Gallery, som er et lite webspill, hvor du får sjangsen til å gå løs på fienden med avtrekkeren i bunn, mens du venter på den fulle versjonen av spillet. I tillegg får du også muligheten til å plassere deg øverst på en highscore-liste (som det selvfølgelig handler om å ligge øverst på).

Spillet finnes i to versjoner: En hvor du spiller det direkte i browser-vinduet ditt ved hjelp av Shockwave og en annen som krever, at du downloader en zip-fil og installerer den på PC'en din. Du finner begge versjoner på Codemasters Operation Flashpoint site!

Men om det er underholdning nok til at du er beskjeftiget frem til den 22. juni kan vi ikke garantere.

Relaterte tekster

1
Operation FlashpointScore

Operation Flashpoint

ANMELDELSE. Skrevet av Jesper H. Andersen

Krig er noe svineri, men så lenge man kan oppleve det gjennom et spill som Operation Flashpoint, kan det være en ganske god og spennende opplevelse.

0
Mer Operation Flashpoint

Mer Operation Flashpoint

NYHET. Skrevet av Jesper Karlsson

Tjekkiske Bohemia Interactive og Codemasters avslørte i dag at de sitter og jobber med en oppfølger til den utrolig populære soldatsimulatoren Operation Flashpoint.



Loading next content