Norsk
Gamereactor
nyheter
Sim City 4

EA annonserer Sim City 4

Electronic Arts har nettopp annonsert neste kapittel i den uhyre populære og sterkt vanedannende Sim City serien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Electronic Arts har nettopp annonsert neste kapittel i den uhyre populære og sterkt vanedannende Sim City serien.

HQ

Det er selvfølgelig Maxis som utvikler den fjerde utgaven av spillet, som føyer seg inn i rekken av deres gullgruve av Sim-titler. Her følger et utfrag fra EA's pressemelding: Med en ny simulasjons og grafikk motor, nye regioner å spille i og muligheten til å følge livet til hver enkelt Sim (innbygger) i hans/ hennes daglige gjøremål, blir SimCity 4 den mest realistiske og personlige Sim City opplevelsen til dags dato. SimCity 4 vil første gang bli vist for offentligheten på spillbransjen sin hovedmesse, Electronic Entertainment Exposition (E3) i Los Angeles den 22. mai.

"SimCity 4 er den komplette SimCity opplevelsen," ifølge Lucy Bradshaw, daglig leder for Maxis. "Vi har gravd virkelig dypt og gjort en mengde forbedringer på de underliggende simuleringene, slik at spilleren skal få den mest personlige, responderende og tilfredstillende Sim City opplevelsen som mulig."

Helt fra begynnelsen vil spilleren oppleve gudeliknende krefter når hun/ han skaper sine byer hvor man kan forme fjell, grave ut daler, gro skoger og lage vakre elver. Med disse nye landskapselementene kan spilleren skape den mest realistiske metropol man kan tenke seg.

I motsetning til tidligere spill i serien så lever ikke byene i SimCity 4 isolert fra resten av verden, de er en del av en større region. Hver by spilleren skaper vil bli en del av et stadig større lappeteppe av urbane områder, og hvis det bygges infrastruktur mellom disse kan de enten dele eller konkurrere om natur og industri-ressurser. Avhengig av hvilke valg spilleren gjør, kan flerby muligheten resultere i en rekke forskjellige utfall for den spesifikke regionen.

For første gang kan spilleren følge sine Simmer mens de utfører sitt daglige virke i byen. Spilleren kan tilpasse hver enkelt Sim og flytte Simmen inn hvor enn man ønsker, for deretter å følge personen sin utvikling. Blir det et lykkelig liv i et urbant utopi eller en kamp for å overleve i den harde bykjernen? Uansett vil spilleren på denne måten få mange tips om hvordan byen kan forbedres.

SimCity 4 gir spilleren muligheten til å ta pulsen på byene han eller hun har bygget. Enten det er en ekspanerende og vakker by, eller en forfallende og forurenset by, vil Sim City 4 sin nye simulasjonsmotor gi spilleren umiddelbar tilbakemelding på byens behov. Større, bedre og mer relevante katastrofer kan også forekomme, og muligheten for å sende ordfører, politi og brannvesen dit behovet er størst vil også være mulig. SimCity 4 vil være direkte, frenetisk og uforutsigbart.

Den allerede legendariske spillutvikleren Will Wright og hans kollegaer hos Maxis, fulgte en livslang drøm, da de utviklet det første SimCity i 1989. Serien har motatt en mengde priser og det er solgt millioner av eksemplarer av SimCity serien verden over.

Relaterte tekster

4
SimCity 4Score

SimCity 4

ANMELDELSE. Skrevet av Fredrik Antonsen

Vår anmelder og husfilantrop Fredrik, har satt seg fore å forkynne SimCity 4 i sin usedavanlig omfattende anmeldelse. Her er det mye snadder for både nye og gamle fans.

0
Ny Sim City 4 patch

Ny Sim City 4 patch

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Maxis melder om at de har sluppet en ny patch til Sim City 4. Er du blant de mange som sitter å leker borgermester, kan nok denne gjøre opplevelsen litt mer gjennomført.

0
Flere nye bygninger til SimCity 4

Flere nye bygninger til SimCity 4

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

SimCity 4 siden oppdateres løpende med nye bygninger, og i dag kan vi igjen gjøre deg oppmerksom på en ny. Denne gangen er det snakk om New Yorks Grand Central Station.

0
Sim City 4 – nye landemerker

Sim City 4 – nye landemerker

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Bor det en byggmogul i deg, og har du allerede bygget opp masse verdener, hvor du sitter som borgmester? Da har du kanskje behov for litt fornyelse. Det kan du få med Maxis nye landemerker.

0
SimCity 4 patch ute!

SimCity 4 patch ute!

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Electronic Arts har nettopp lagt ut en ny patch til SimCity 4. Ordførere finner en link her inne!

0
SimCity 4 - Preview

SimCity 4 - Preview

FORSPILL. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Nå er det kun noen få dager til vi kan få kjøpt SimCity 4. Hva kan vi egentlig forvente oss av dette spillet i forhold til de foregående titlene?



Loading next content