Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2

Battlefield 2-demo på gang?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et nesten pålitelig rykte den siste uken har antydet at Electronic Arts og Digital Illusions jobber med å slippw en demo til sitt veldig etterlengtede Battlefield 2. I går kom noe som får ses som en klar indisjon på dette. Bland Gamespys spillservere fant man helt plutselig en server hvor alt så ut som om Battlefield 2 ble spilt. Så nå er det bare å holde gluggene åpne for videre informasjoner på dette. Nettsiden til et tysk PC-magasin har nemlig annonsert at at demoen slippes innen to uker.

Så nå blir det spennende å se om vi kan få oss en aldri så liten prøvesmak på spillet innen disse to ukene. Vi har også fått tilsendt en liten bunke med skjermiser fra spillet og disse kan du glupske deg igjennom nedenfor.

inn her finner du flere nyheter om Battlefield-spillene!

Battlefield 2Battlefield 2Battlefield 2Battlefield 2
Battlefield 2Battlefield 2Battlefield 2Battlefield 2

Relaterte tekster

Battlefield 2Score

Battlefield 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ole Martin Kristiansen

Ole Martin har skutt seg gjennom tidenes beste taktiske shooter. Dommen er klar - Battlefield 2 er utvilsomt slagmarkens konge!

1
Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Project Reality er navnet på en av de mer populære moddene til Battlefield 2, og i den nyeste utgaven har spillerne fått tilgang til Falklandskrigen, komplett med både...



Loading next content