Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

World of Warcraft utvidelse på vei eller ei??

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var vist meningen av Blizzard og VU Games gjerne ville ha holdt litt lengre på deres siste pressemelding, men i går glapp den likevel. Det dreier seg om annonseringen av World of Warcraft-utvidelsen Northrend som naturligvis åpner opp for nye spennende områder, monstre, våpen og annet snacks.

Mike Morhaime, Blizzards daglige sjef sa følgende:

"We are very excited about this. World of WarCraft has been a tremendous worldwide success and we look forward to giving our customers much more content to explore. The expansion will further the game's storyline in conjunction with free content that Blizzard plans to release in the coming months."

World of Warcraft: Northrend fremvises på årets E3-messe hvor Blizzard vil begynne deres vanlige betatester like etter messen.

Det var den positive delen av nyheten, så til det negative, for nå viser det seg nemlig at dette ikke er reelt og at en tilleggspakke ikke er på vei med det første. Når et slik tillegg skulle komme eller om det i det hele tatt kommer vites ikke, men vi får nok bare smøre oss med tålmodighet enda en liten stund. For tross alt er det ikke så lenge siden dette meget spennende online-spillet ble sluppet da.

Så inntil vi hører noe offisielt fra Vivendi Universal Games, så får vi ta dette med tilleggspakken med en klype salt ... enn så lenge!

Relaterte tekster

World of WarcraftScore

World of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet av Mikael Sundberg

Blizzard serverer endelig deres enorme online-verden, og Mikael Sundberg forteller alt om det fortryllende universet!



Loading next content