Norsk
Gamereactor
nyheter
Black & White 2

Nye ferske screens fra Black & White 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så ligger nok en liten bunke med skjermiser fra den kommende oppfølgeren til Black & White. Tittelmessig har det ikke skjedd så mye, der har det bare blitt satt til en toer, men spillet i seg selv skal visst inneha en rekke nye tiltak. Det er som vanlig Lionhead Studios som utvikler oppfølgeren på lik linje med eneren og kjenner vi disse engelskmennene rett kommer nok dette spillet til å bli bra. For det gjorde det forrige og solgte i bøtter og spann, pluss at spillet vant en rekke priser for sin innovative oppbygning.

Black & White II lanseres til PC og vi håper inderlig at det skjer i år og nærmere bestemt oppunder jul. Vi kommer selvsagt tilbake med en bekreftet releasedato når denne foreligger.

Nedenfor har vi samlet sammen skjermisene vi fikk tilsendt som du nå kan kose deg med.

Flere nyheter om spillet finner du inn her og her

Black & White 2Black & White 2Black & White 2Black & White 2

Relaterte tekster

1
Black & White 2Score

Black & White 2

ANMELDELSE. Skrevet av Nicolas Elmøe

Er du god eller ond? Krigersk eller fredfull? Eller kanskje ett sted i midt i mellom? Om du ikke er helt sikker, så kommer Black & White 2 til å gi deg svaret.

0
Black & White 2

Black & White 2

FORSPILL. Skrevet av Lars Jensen

Kommer Molyneux til å innfri alle sine løfter, og gjøre Black & White 2 til alt det Black & White skulle ha blitt? Vi har fått en sniktitt!



Loading next content