Norsk
Gamereactor
forspill
Trials Evolution

Trials Evolution

Høyoktan motorsykkelaction og imponerende banebygger. Red Lynx vrir gassen i bånn med Trials Evolution...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen tvil om at Trials HD er et kjempespill, og vi konkurrerer fortsatt om de beste tidene på Xbox Live. Derfor var det mange som gledet seg da oppfølgeren ble annonsert juni i fjor. Red Lynx vrir gassen i bånn med Trials Evolution. Ta Trials HD, sleng så på tre ganger så mange baner, doble antallet sykler og inkluder både en skikkelig flerspiller i tillegg til en funksjonell banebygger. Resultatet er Trials Evolution.

Målet i Trials Evolution er å komme seg gjennom baner med stigende vanskelighetsgrad. De tidligere banene lar deg kjøre som en villmann og utføre store hopp blant eksploderende omgivelser. Er du av typen som liker å ta sjanser har du de vanskeligere banene. Disse krever virkelig konsentrasjon og velberegnet manøvrering.

Trials Evolution
Høyoktan action preger opplevelsen. Det skal godt gjøres å ikke kose seg med alle eksplosjonene og de ytterst urealistiske stuntene.

Muligheten for å forbedre ferdighetene dine har også blitt bedre med tre ganger så mange baner. Når rekorder blir satt og du får nye medaljer låses det opp flere og mer utfordrerne baner.

Dette er en annonse:

Du har også en ny spillmodus kalt Skill Games, som kan lære deg nye triks og teknikker som du vil trenge for å komme deg gjennom de vanskeligste utfordringene. Den vil også gi deg spesielle utfordringer som å tvinge deg til å kjøre gjennom en hel bane uten at du får bruke bremsen. En annen utfordring gir deg lite bensin, og det er opp til deg å sørge for at du kommer i mål med bensinen du har. Ting blir bare villere og villere i Trials, for plutselig var hjulene mine blitt byttet ut med ski.

Men dette er ting vi har sett i Trials HD. Flerspillerdelen derimot, er helt ny, og i den kan du og tre venner kjøre om kapp på en og samme konsoll.

Trials Evolution
Selv om denne bensintanken er litt rød, kan den ikke skytes. Du skjønner det at dette er Trials Evolution, ikke Battleduty: Guns n' Warfare.

Når du kjører mot andre, vises alle de fire spillerne på skjermen samtidig. Istedenfor å sammenligne tider kan man enkelt og greit se hvem som kommer først i mål. Er du ikke like god som konkurrentene blir du likevel ikke utelatt. Skulle motstanderne dine kjøre fra deg, vil du bli transportert til nærmeste lagringspunkt, men ikke uten at et par av poengene dine forsvinner.

Dette er en annonse:

Trials HD hadde en baneskaper, men den kan ikke sammenlignes med det vi får se her. Nå slipper vi kjedelige varehus, og i stedet får vi skape fete triksebaner i et stort utendørslandskap som inkluderer toglinjer, broer og baseballbaner. Du kan selvfølgelig også bruke alle miljøene til å skape utfordringer for deg og vennene dine.

For uerfarne spillere har RedLynx også lagt til en forenklet versjon av banebyggeren. Den fungerer som et slags springbrett til den mer kompliserte fullversjonen. Sjefen for Red Lynx forklarer også at fullversjonen er mer eller mindre identisk med utviklerverktøyet de selv har brukt til å lage spillet.

Det var da jeg fikk titte på noen av banene utviklerne selv hadde konstruert med banebyggeren at det først gikk opp for meg hvor mye som kan gjøres med en liten dose kreativitet. Plutselig spilte jeg et racingspill sett ovenfra, et Splosion Man-aktig plattformspill og til og med noe som lignet mer enn flysimulator enn Trials Evolution.

Trials EvolutionTrials Evolution

- Vi kan forvente alt og mer av banebyggerverktøyet ved lansering, ler Red Lynx-sjefen.

En søkemotor er også blitt inkludert for å gjøre det lett for spillere å finne nye baner å leke seg på, samtidig som du nå også har muligheten til å vise frem og dele dine egne kreasjoner med vennene dine.

HQ

Relaterte tekster

Trials EvolutionScore

Trials Evolution

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Det mest vanedannende XBLA-spillet noensinne har blitt enda bedre. Vi har vridd gassen i bånn og satt karakter på Trials Evolution.

8
Trials Evolution ute nå til PC

Trials Evolution ute nå til PC

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

PC-spillerne skal endelig få bryne seg på utfordringene i det kritikerroste Trials Evolution. Se lanseringstraileren for PC-versjonen: Trials Evolution: Gold Edition.



Loading next content