Norsk
Gamereactor
forspill
Hitman: Absolution

Hitman: Absolution

Snikmorderen var innom Gamescom, og vi fikk se nærmere på en helt ny modus hvor det er du som gir oppdragene...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

IO Interactive har planen klar med Hitman: Absolution. Denne gangen skal leiemordspillet bli enda heftigere, og den nye modusen Contract skal hjelpe til med nettopp dette.

Både konseptet og gjennomføringen stammer helt og holdent fra studier av hvordan communityet har forlenget levetiden til de forrige spillene. Disse spillerne har nemlig utfordret hverandre til å drepe visse NCP-er som ikke er knyttet til handlingen på så kreative måter som mulig. IO Interactive tok denne ideen og gjorde alle spillfigurene til et potensielt mål. Slik ble Contract Mode til.

Hitman: AbsolutionHitman: Absolution

De vanlige oppdragene kan spilles på nytt i Contract, og her er det en global poengliste som er laget og vedlikeholdt av spillerne. De fem beste oppdragene får ekstra oppmerksomhet i spillobbyen. På hvert brett kan du markere opptil tre mål, ta dem ut én av gangen, og så forlate brettet. Hitman: Absolution spiller inn alt som skjer, og deretter lastes videoen opp som en utfordring til andre spillere verden over. En klokke begynner å telle ned etter at du har drept det første målet, og hvis du slår tiden eller samler mest poeng (ved å for eksempel spille mer stilfullt) vil navnet ditt klatre på verdensrankingen.

Dette er en annonse:

IO har ikke fortalt i detalj om vi vil få mulighet til å utfordre venner direkte og sende dem våre beste tider og poengsummer, men det hadde vært en veldig god tjeneste. Modusen krever uansett fantasifulle henrettelser og nerver av stål som får andre spillere til å klø seg i hodet mens du lurer på hvordan du fikk det til.

I Köln vises det frem et brett vi allerede har sett. Det er hvor Agent 47 skal flykte fra et bibliotek fullt av politi. Forskjellen er at denne gangen er vi utfordret til å ta ut en politikaptein som befinner seg midt i haugen av politifolk. Siden målet befinner seg i et beskyttet og opplyst område må vi angripe oppdraget med en litt annen teknikk.

Hitman: AbsolutionHitman: Absolution

Teamet tar oss med gjennom et senere nivå og setter igang en såkalt Contract. Her blir alle innstillingene tilpasset dine ferdigheter, og du får tilgang på de vanskeligere oppdragene etterhvert som du blir flinkere.

Dette er en annonse:

Studioet har spilt inn mer en 2000 sider med manus til Hitman: Absolution, og det legger jeg merke til i Contract Mode hvor jeg bruker fryktelig mye tid på å lytte til andres samtaler. Vi kommer nok til å få se mer fra denne modusen i tiden fremover, og håper det vil bli en god detalj i et enda bedre spill.

Relaterte tekster

Hitman: AbsolutionScore

Hitman: Absolution

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det nyeste tilskuddet i Hitman-serien er endelig her. Robin har klippet håret, tatt på seg dressen og satt karakter...

0
Dødbringende Games with Gold

Dødbringende Games with Gold

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Fra tid til annen har Microsofts opplegg Games with Gold slått til med mer eller mindre interessante titler, og denne måneden er det all grunn til å være begeistret. Fra...

5
Nye kontrakter til Hitman: Absolution

Nye kontrakter til Hitman: Absolution

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

IO Interactive kan via sin Facebook-side fortelle at det vanker tre nye kontrakter til Hitman: Absolution, en til hvert format. PC-spillere får et oppdrag i et...

5
Danske IO har sagt opp halve staben

Danske IO har sagt opp halve staben

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det danske utviklerhuset IO Interactive har redusert bemanningen med 50 prosent. Det meldte IO og Square Enix i går kveld, da de annonserte en større omstrukturering for...



Loading next content