Norsk
Gamereactor
forspill
Get Even

Get Even

Et tilfeldig møte på sommerens E3-messe satte tankene i gang om hvordan fremtiden kan se ut for spillmediet...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke ofte vi tar oss til ukjente og «mystiske» møter på E3. Vår tid er knapp, det er mye å gjøre og det å bruke en halvtime på noe vi ikke kjenner til er en risiko vi sjelden våger å ta. Noen ganger må man derimot ta en sjanse, og et møte med Microsofts ID@Xbox ble resultatet denne gangen.

Da vi fikk satt oss viste det seg at de tretti minuttene skulle vies til to forskjellige spill. Det første, Storm in a Tea Cup's Nero, var et drømmelignende eventyr med en god historie (som utvikleren ikke ville snakke om), mens det andre var det som fanget vår interesse. Etter å knotet litt med noen tekniske problemer lykkes det The Farm 51s Kamil Bilczynski å få det til å fungere, og han kunne vise oss det ambisiøse konseptet bak Get Even.

Get Even

Det er ikke slik at The Farm 51 har gitt oss så mange interessante titler tidligere. Painkiller: Hell & Damnation og Deadfall Adventures var ikke det helt store, men Get Even kan bli noe for seg selv. Enten det innfrir sitt potensial eller ikke, så vil det kanskje vise oss hvor digitale spill vil bevege seg i fremtiden.

Dette er en annonse:

Den første traileren vi fikk se skulle kun vise frem teknologien bak den uhyggelig realistiske photo-scanning-teknikken The Farm 51 bruker i spillet. Ideen går ut på å viske ut grensene mellom virkelighet og spill, og det henger bra sammen med mange av spillets temaer.

Get Even

Det er to historiedeler i Get Even. Vi har sett det i andre spill tidligere, men det er samspillet mellom de to som gjør dette unikt. Det er en konkurranselignende versjon av Journey, om du vil, hvor du kan møte andre spillere på et hvert tidspunkt i historien.

I den ene delen tar du kontroll over Black, en person som står opprydding og bevisinnsamling på åsteder. Noen av disse oppdragene byr på CSI-lignende åstedsgranskning, mens andre vil inneholde ting som eksempelvis skuddvekslinger. Vi hopper frem og tilbake mellom minner og virkelighet, og vi skal angivelig få påvirke resultatet av begge deler.

Dette er en annonse:

Vi får også et glimt av den andre historiedelen. Her kan spilleren hoppe inn i en annens spill og overta rollen som den fienden som prøver å ta livet av Black. Det er imidlertid uklart hvordan historien i denne delen vil utspille seg, særlig siden Get Even konstant prøver å tilføre forskjellige lag med virkelighet på toppen av det hele.

Det er slike konsepter som får oss til å tenke, og vi var nødt til å stille The Farm 51 flere spørsmål for å prøve å få en forklaring på hva det er de lager. De vurderer også støtte for virtual reality, men inkluderingen av ID@Xbox tyder på at det ikke blir essensielt for spillet.

Vi fikk bare et kort glimt av hva Get Even prøver å bli. Det er et modig forsøk på å gjøre noe som ikke har blitt gjort før, og utvikleren fortjener ros på bakgrunn av det. På den annen side var ikke actionscenene spesielt inspirerende, og de industrielle omgivelsene føltes en smule kjedelige. Det er kun konseptet som fenget oss. Muligheten for å møte andre spillere i vår egen enspillerdel er nok til at vi skal holde et øye med Get Even i fremtiden.

HQ
HQ
Get EvenGet Even

Relaterte tekster

0
Get EvenScore

Get Even

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Fischer

The Farm 51 og Bandai Namco leverer en blanding av både sjangere og stemninger, og vi har forsøkt å finne ut av om det fungerer...

0
GR Live i dag: Get Even

GR Live i dag: Get Even

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Forrige uke ble det spesielle Get Even sluppet til PS4, Xbox One og PC, og vi har som du sikkert vet allerede skrevet en anmeldelse. Denne uken er det klart for å...

0
Her er lanseringstraileren til Get Even

Her er lanseringstraileren til Get Even

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag kunne vi endelig presentere vår anmeldelse av det sjangerforvirrede actionskrekkeventyret Get Even. Spillet er utviklet av polske The Farm 51, og sammen med Bandai...



Loading next content