Norsk
Gamereactor
forspill
Dead or Alive 3

Å sloss har aldri vært så vakkert

Etter å ha sett over 100 screenshots fra Dead or Alive 3 var det endelig på tide å få prøve. Lever spillet opp til de grafiske forventningene?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Etter å ha sett latterlig mange screenshots fra Dead or Alive 3 var det virkelig gøy å få muligheten til å prøve det også. Og det gikk ikke mange sekunder før man kunne konstatere at alle bildene vi har sett virkelig viser hvordan spillet er!

HQ

Ser like bra ut som på bildene
Det er fryktelig pent, både karakteranimasjonene og bakgrunnene. Helheten bakes sammen av knivskarpe detaljer og alle effektene får nesten øynene til å ville hoppe ut av skallen.

Dead or Alive 3 er akkurat som forgjengeren sin, et ganske morsomt sloss spill, der man kan begynne å bråke på et platå, for så å dytte motstanderen ned derfra, og fortsette et annet sted. Lekre overganger blir det også når man sloss på stranden for å senere få slagsmålet til å fortsette i vannet. Vannkrigen kan begynne samtidig som solen skinner på vei ned i bakgrunnen, og fuglene flakser ivrig rundt deg.

Imponerende skogbane
Mest imponert ble jeg nok av en av skogbanene, der løvene faller ned mot bakken når man slenger en fiende inn i et tre, og det meste i effekt- og detaljvalg får deg til å lengte. Amerikanerne er heldige om får nyte dette allerede om en måned.

En smakssak...
Alt dette til tross for at jeg aldri har likt Dead or Alive 3. Mitt første bekjentskap med serien var med 2’eren på Dreamcast, og etter å ha moret meg ned med min personlige fighting favoritt Powerstone gikk praten om at det hadde vært gøy med miljøbytte også videre. Men det finnes flere måter å bråke på, men allikevel er det enbretthockey-advarsel med figurer som beveger seg mest frem og tilbake.

Dette er en annonse:

Ikke en gang fighting-metoden tilltaler meg, det føles mest som om man bare sitter å trykker på masse knapper og så skjer det noe. Kanskje er det bare jeg som er dum, eller så er jeg ikke tålmodig nok til å lære det. I Tekken føles det i alle fall lettere å holde orden på det man gjør. Men Dead or Alive 3 virker, spillmessig, veldig likt sine forgjengere, men jeg er kanskje feil person til å bedømme det - ettersom jeg ikke kan det inn og ut.

Vil tiltale fansen
De som liker toeren vil nok elske treeren, for sin enestående grafikk som alene er verdt et kjøp. Og det er vel mest det som får meg solgt, og som vil gi spillet en sjangse.

Videoklipp fra spillet!
Vi har til og med en frekk trailer fra spillet, så du kan oppleve det på en annen måte enn bilder! 4.02 Mb og den hentes HER!

Relaterte tekster

1
Dead or Alive 3Score

Dead or Alive 3

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tangaard

Tecmo’s barmfagre damer, slår seg løs på Xbox i en visuelt, meget imponerende tittel.

0
Tao Feng - Fist of the Lotus

Tao Feng - Fist of the Lotus

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Hvis det er en genre, hvor Xbox for øyeblikket absolutt gjør seg bedre enn andre konsoller, må det være Beat ’em up genren. Etter Tecmo’s brilliante Dead or Alive 3 og med Kakuto Chojin i sikte, skulle man tro at det ikke var plass til flere slike spill.

0
Dead or Alive 3 runder millionen

Dead or Alive 3 runder millionen

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Tecmo kan glise hele veien til banken de neste ukene. Firmaets beat ’em up Dead or Alive 3, som er utgitt eksklusivt til Microsoft’s Xbox, har rundet den magiske millionen solgte eksemplarer.

0
Dead or Alive 3 - en gullgruve

Dead or Alive 3 - en gullgruve

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det var få som forsto hvorfor Tecmo i sin tid annonserte Dead or Alive 3 til Xbox. Japanske firmaer og gamere har som regel større tillit til spill konsoller som er produsert av en japansk gigant - men i tilfellet med DOA3, har satsingen båret frukt.



Loading next content