Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook

Predators presentasjon

- GR-Veteran (9 år)
- Lerche-entusiast
- Tarantino-frelst

Perfect 10's;
- The Elder Scrolls IV: Oblivion
- Pokémon Gold
- Donkey Kong Country 2
- The Last of Us
- Shadow of the Colossus
- Red Dead Redemption
- Far Cry 3

Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


 • Skrevet av: The Cookiemonster
  2014-12-22 03:46
  Du som har krysset den grensa ti tusen ganger, husker du hva grensen for antall tegn i en blogg er?
   
 • Skrevet av: LesMiserable
  2014-12-12 23:33
  Jeg kan se for meg at vi fortsatt følger Clementine, men jeg håper Telltale vet hvor de skal stoppe. Håper ikke de ender opp som TV-serien som blir kjedeligere og verre for hver sesong.

  Jeg synes ikke Lee kan sammenlignes med de andre du nevner. Han er lagd som en ganske normal farsrollefigur, og ut i fra det skal vi ta valgene for ham. Han er som et blankt lerret som vi selv må fylle, og det er vel derfor folk liker ham som karakter, fordi man føler at man selv har skapt ham. Phelps, Marston og Joel er alle antihelter med holdninger som er skrevet for et publikum som vil ha noe annet enn de typiske heltene.

  Bra. Har fått spilt Tales from the Borderlands. Det er morsomt og blander det beste fra to verdener. Og med DEN slutten på episode 1, gleder jeg meg til neste episode. Har ikke fått prøvd GoT enda, men det skal jeg etter hvert. Er ikke noe hastverk når jeg allikevel må vente 2-3 måneder på hver episode.
   
 • Skrevet av: Predator
  2014-12-11 19:17
  Fullført sesong 2, og jeg likte den også veldig godt, men når absolutt ikke opp til eneren. Som du sa, en del karakterer jeg ikke kunne brydd meg mindre om, så det emosjonelle traff ikke like godt nå som før. Likevel var det noen ganske intense scener her, det skal sies. Glad jeg fortsatte, gleder meg vanvittig til å se hva de finner på til sesong 3. Spoiler poiler:Clementine som ungdom?

  Hva synes du forresten om Lee som karakter? Kan være fordi du er mye mer involvert i hans valg i gameplayet, men ble så truffet av hans holdning ovenfor Clementine (og andre) og personlighet at jeg definitivt ville ranka han blant Cole Phelps, John Marston og Joel som blant de sterkeste hovedpersoner i spill jeg har vært borti, hvertfall.

  Og skal definitivt skaffe meg TWOS på et eller annet tidspunkt snart. Walking Dead har definitivt gitt mersmak så det suser. Har du prøvd Borderlands og Game of Thrones-spillene deres?
   
 • Skrevet av: LesMiserable
  2014-12-09 01:26
  Bra. I sesong 1 er det mer illusjonen av valg, valgene har ikke spesielt store følger for sesong 2. Spoiler poiler:Alle som dør i løpet av sesong 1 ville ha dødd på et tidspunkt uansett Det er gjort litt bedre i sesong 2.

  Hvor ofte ser man et spill med eventyrfigurer som befinner seg i en noir-setting? Et drapsmysterium som bare baller på seg jo dypere den store stygge ulven dukker ned i Fabletowns underverden, fører til enorme konsekvenser for alle byens eventyrfigurer. Tror du ville ha satt pris på TWOS' historie, atmosfære, setting og karakterer.
   
 • Skrevet av: Predator
  2014-12-09 01:06
  Valgte å fortsette historien. 400 Days gav et bra innblikk i verdenen rundt Lee og hans kompani, og jeg syntes de integrerte de forskjellige historiene godt sammen. Nå er jeg spent på hvordan valgene mine påvirker sesong 2.

  Har spilt episode 1 hittil, og jeg liker det godt. Spoiler:Savner Lee, da. Like bad.

  The Wolf Among Us er absolutt under vurdering, men det jeg elsker mest med Walking Dead er nettopp det emosjonelle, og hvordan karakterene var såpass velutviklede og involverende. Likevel er fortellerstilen til TT såpass god at det gir mersmak på andre, totalt annerledes historier.
   
 • Skrevet av: LesMiserable
  2014-12-07 15:24
  Sesong 2 er mye svakere, det er så mange karakterer man ikke bryr seg om. Men jeg skal ikke si at det er dårlig, bare ikke på nivået til den første sesongen, jeg pløyde tross alt gjennom alle episodene på ganske kort tid. Samtidig så har jo sesong 1 ikke en definitiv slutt, og man lurer jo på hva som kommer til å skje videre, for det er flere løse tråder i forhold til S1 som nøstes opp i.

  Hvis du brydde deg om Clementine i sesong 1, burde du spille videre. Michael Madsen har for øvrig en stor rolle i sesong 2.

  400: Days er ikke så nødvendig å spille gjennom som jeg trodde det kom til å bli, men det varer bare en time og det kan gi deg en smakebit på hvilke karakterer du kan forvente å se i S2.

  Anbefaler forresten The Wolf Among Us hvis du vil ha mer Telltale. Den er på høyde med sesong 1 av TWD, riktig nok ikke når det kommer til det emosjonelle, men fortellerstilen deres funker nok enda bedre i TWAU.
   
 • Skrevet av: Glorfindel
  2014-12-04 17:39
  Høres bra ut. Om du planlegger å kjøpe Phantom Pain, så tror jeg også du vil få mer ut av det om du har kjørt igjennom de tidligere spillene i serien.

  Den pakken burde jeg virkelig få rotet meg til å kjøpe selv. Shadow of the Colossus begynner det å bli mange år siden jeg spilte nå.
   
 • Skrevet av: Predator
  2014-12-04 17:20
  Hmm, okay. Jeg er definitivt interessert, og med en så god deal er det vanskelig å ikke gjøre det. Har ingen tvil på at du har rett i at serien vil falle i smak, altså.Dealen går ut ved nyttår eller så, så har ikke akkurat dårlig tid på å bestemme meg,

  La samtidig merke til at Ico & Shadow of the Colossus HD går for en tjuekroning ekstra. Er det et spill jeg har savnet, så er det mesterverket Shadow of the Colossus. Mulig jeg går for nostalgiker-løsningen for min egen del, og gjenopplever kunstverket som er det spillet.
   
 • Skrevet av: Glorfindel
  2014-12-03 23:44
  3'eren er jeg rimelig sikker på vil falle i smak. Der flyter gameplayet godt selv i dag og hele spillet er generelt veldig gjennomført. Det samme gjelder forsåvidt 2'eren, der er det bare kameravinkelen som kan være litt irriterende til tider. Eneren synes jo jeg fremdeles er det beste i hele serien, men det er jo også mye på grunn av jeg spilte det året det kom ut. Historien, stemningen, dialogene og musikken mener jeg fremdeles er noe av det beste som er mulig å finne i spill, men svært retropreget grafikk og knotete kontroller kan nok dempe litt for opplevelsen om man spiller det i 2014.

  Så ja, jeg tror nok du vil like resten av serien, ihvertfall om du synes historien i MGS4 var interessant. Eneren er nok det største ankepunktet, men jeg vet om personer som har spilt det nå i senere tid og fremdeles likt det veldig godt.
   
 • Skrevet av: Predator
  2014-10-19 02:32
  Rimelig sikker på at du ikke gjorde det.
   
 • Skrevet av: JoEy_Odd
  2014-10-18 01:01
  Skrev jeg ikke allerede noe om den til deg a?
   
 • Skrevet av: SirThomas
  2014-09-17 18:50
  En av de beste actionfilmene jeg har sett på lenge, og en av årets beste filmer. Sinnsykt underholdende og utrolig intens. Hvis du er villig til å sitte gjennom 1 time og 40 minutter uten noe annet innhold enn hard action, så er det bare å kjøre på.

  Tilbakemeldingen din på The Raid <3
   
 • Skrevet av: TK Art
  2014-09-02 20:02
  Serien tapte seg utover i sesong 2 ja, ble litt for mye sidespor (og de fleste ble jo aldri gjort ferdig, ettersom serien ble kansellert).
  Men overall er den blandt det beste jeg har sett av serier, og for øyeblikket på toppen av listen. Cooper bærer mye av serien hele veien, og med alle de andre orginale karakterene, så blir det sjelden kjedelig (forutenom James & co *gjesp*).
  Den er også mer gjennomført skremmende enn det meste jeg har sett av skrekkfilm og thrillere.
  Bruken av sær musikk, hjerteskjærende skrik og syke figurer, er fantastisk effektivt.

  Filmen så jeg først for noen dager siden. Har droppet å se den i mange år, fordi alle så ut til å hate den. Angrer ikke på at jeg så den, men den er ikke på nivå med serien. Det er noe som mangler, og jeg er ikke sikker på om jeg trengte å se den siste uken til Laura.
  Og nå er det enda flere løse tråder, som en aldri vil få se nøstet opp.
  Blu-ray samlingen skal visstnok ha 90 minutter ekstra scener til filmen, så det er mulig man får litt flere svar der.

  Uansett, på tross av svake øyeblikk (som alle serier har) så er det min favorittserie, fordi den har alt. Orginale karakterer, humor, mysterier, skrekk-elementer, drama, osv.
   
 • Skrevet av: Ole-Christian / GR®
  2014-08-20 02:03
  Ser det, men du er i det minste fortsatt litt innom. Det er jo bra.

  Ja, har sett den. Jeg er en av dem som mener at man like greit kan droppe hele sesong 2, for ikke å grumse til inntrykket av resten. Den første sesongen er en av de desidert beste sesongene av en TV-serie noensinne.
   
 • Skrevet av: Predator
  2014-08-19 15:41
  Jeg er ikke akkurat kjempeaktiv selv.

  Har du sett Twin Peaks? Har to episoder igjen, tredje serien jeg vurderer å sette 10/10 på. Sesong to plages av en del underveldende episoder, men når det er på sitt sterkeste, er det så bra at det føles feil å ikke gi det noe annet enn 10. Luksusprobelm (eller noe).
   
 • Skrevet av: Ole-Christian / GR®
  2014-08-19 01:41
  Litt ironisk at du ikke svarte innen et par dager selv i så fall. Er ikke borte igjen nei, bare opptatt med andre ting i tillegg.
   
 • Skrevet av: Ole-Christian / GR®
  2014-08-02 15:32
  Det er ikke for sent ennå, er det..?
   
 • Skrevet av: SirThomas
  2014-06-21 18:18
  Idag kjøpte jeg The Perks of Being a Wallflower.

  Ikke si at jeg aldri reagerer på tipsene dine a.
   
 • Skrevet av: The Cookiemonster
  2014-06-20 10:41
  Yes.
   
 • Skrevet av: Predator
  2014-06-20 09:43
  Does it?
   
 • Skrevet av: The Cookiemonster
  2014-06-16 13:28
  GR needs you.
   
 • Skrevet av: SirThomas
  2014-06-08 12:00
  Nu är det nästan över.
   
 • Skrevet av: LesMiserable
  2014-05-22 21:47
  Da burde du først sjekke ut de filmene som ble foreslått i kommentarfeltet under den gamle listen din og generelt mer fra Japan. Den listen var bare Disney, Disney, Disney, Disney. Dette burde gi deg en pekepinn: http://myanimelist.net/topanime.php?type=movie
   
 • Skrevet av: Predator
  2014-05-22 14:21
  Det var meningen å gjøre deg trist, altså.

  En toppliste var en god idé. Topp 20-lista mi over animasjonsfilmer er rimelig utdatert og dårlig skrevet, var tross alt fire år siden. Kanskje jeg skriver ei litta oppdatert en sjæl.
   
 • Skrevet av: LesMiserable
  2014-05-21 21:32
  Følte meg skikkelig trist når du kalte meg for en dritt i hvilken film/serie så du sist-tråden.

  Men jeg skal levere en toppliste. Jeg gjør som deg og tar en topp 20-liste. Men jeg kommer til å spre den utover fire-fem deler. Følg med.
   
 
Predator
 • My live feed:
  Kan ikke bare Passion Pit slippe deres tredje album snart??
 • Siste ukes aktiviteter: [8]
 • Ranking:
 • Status:
  Offline
 • Sist innlogget:
  2014-12-22 00:24
 • Alder:
  18
 • Kjønn:
  Mann
 • Bor:
  Norge
 • Favorittmusikk:
  Sondre Lerche, Dan Croll, Kanye West, Passion Pit.
 • Favorittbøker:
  The Catcher in the Rye, Harry Potter, Beatles, The Adventures of Huckleberry Finn, Hamlet
 • Favoritt TV-program:
  Breaking Bad, Seinfeld, The Sopranos, Arrested Development, Curb Your Enthusiasm og Friends
 • Favorittfilmer:
  Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Ringenes Herre-trilogien, Pulp Fiction, The Perks of Being a Wallflower, The Shining, Se7en, The Green Mile, Die Hard, Shaun of the Dead og The Dark Knight.
 • Jobb/skole:
  3. VGS, 2014-15
Poll Hva er viktigst for deg når du skal kjøpe et nytt spill?
 • 2% Grafikken og lyden
 • 23% Holdbarheten
 • 38% Historien
 • 5% Flerspilleren
 • 28% Enspilleren
 • 1% Kontrollene
 • 4% Prisen
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte0
Sniper-Island

Sniper-Island

av Maximilian-R

Loooong Distance Sniper kills from an Island. A 9000$ bounty on your head will keep them coming.
0
How to get 5 millions in one minute!!!

How to get 5 millions in one minute!!!

av AG Jati

Okej, videon är bara suddig och jobbig. Så jag förklarar det här under istället: 1) Installera inte dem senaste patcherna för spelet. Då kommer inte glitchet att fungera, 2) Du behöver en cup(Ibiza Cup eller Hawaii Cup) tillgänglig. 3) Du måste ha alla tävlingar på guld. 4) Välj valfri Speed-tävling. 5) Sluta på sista plats. 6) Kamma hem 5.000.000 8) Repetera om och om igen tills du känner att du har tillräckligt med stålar. 7) Slösa bort dem på vad fasen du vill!

0
DGF søger folk

DGF søger folk

av DGF_Danish_Ice

Dette er et klip fra en af vores aftner, kig ind på vores side for at se mere. www.danishgameforce.dk0
Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

av zedk8

Eftersom GameSpy servrarna är nere så går det utmärkt att skapa ett konto på GameRanger och spela online via det programmet. (Tror att det var GameSpy som höll igång BF2 servrarna men är osäker). Spelar på Wake Island 2007 kartan som kines. (C) Digital Illusion, EA Games.