Norsk
Gamereactor
lifestyle
Assassin's Creed

$ 200 The Making of Assassin's Creed boken har blitt annonsert

Det luksuriøse samlerobjektet utforsker hvordan det første spillet i serien ble til.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du er en veldig stor Assassin's Creed fan og har søkt etter det neste luksussamlerobjektet du vil legge til i samlingen din, kan Dark Horse bare ha gjenstanden for deg.

Kjent som The Making of Assassin's Creed: 15th Anniversary Ultimate Edition, ser denne innbundne boken på hvordan det første spillet i serien ble til, og gjør det med 240 sider dedikert til opprettelsen av tittelen.

Produktbeskrivelsen for boken sier at dette vil gi "en innsiders titt på innsatsen som gikk inn i å skape en av de største franchisene i videospillindustrien."

Boken vil også bli dekorert med gullforgylte sider og satengbåndmarkører, og vil bli pakket inn i en folio som inneholder en samling andre gjenstander, inkludert en duo av litografitrykk, en metallkunstplate i en gullfoliestemplet clamshell-sak, sammen med en dobbeltsidig gullmynt som kan skryte av Brotherhood's crest og Apple of Eden på begge sider.

Dette er en annonse:

Som du forventer for et samlerobjekt med så mye gull bakt inn, vil dette elementet ikke være billig, og vil selges for $ 199.99, og vil til og med være et begrenset element med bare 1000 enheter som produseres.

Forhåndsbestillinger for The Making of Assassin's Creed: 15th Anniversary Ultimate Edition er nå åpne, selv om utgivelsesdatoen ikke er eksplisitt nevnt.

Assassin's Creed
Dette er en annonse:

Relaterte tekster

Assassin's CreedScore

Assassin's Creed

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Leiemorderen Altair er tilbake på PC. Vi tar nok en gang på oss den hvite kappen, og gjør oss klar for å drepe.

Assassin's CreedScore

Assassin's Creed

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Midtøstens fremste leiemorder viser hvordan man skal rydde opp i verdens tøffeste nabolag. Les anmeldelsen innenfor.Loading next content