Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alpha Protocol

- Burde droppet Alpha Protocol

Ikke stolt over Obsidians nyeste

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En anonym utvikler som kaller seg "a tired dev", og som påstår at han jobber hos Obsidian Entertainment, skrev nylig noen sterkt negative kommentarer om Alpha Protocol - et spill han selv var med på å utvikle - på nettstedet Joystiq.

Her er noen av kommentarene hans:

- Jeg har jobbet med dette spillet (noe jeg ikke er stolt over). Jeg skriver ikke her for å forsvare meg, jeg er enig med anmeldelsene.

- Spillets sjefsprodusent Chris Parker (som også eier firmaet), virket å tro at han var den beste designeren noensinne, og laget en hel rekke med dårlige systemer uten å ta i betraktning innspillene fra de faktiske designerne og utviklerne.

- Man kan ikke akkurat krangle med en av eierne i firmaet når han ikke vil lytte. Han tok i bunn og grunn over hele spillet og dikterte nøyaktig hvordan ting skulle fungere (eller ikke fungere, som kanskje er tilfellet).

- Sega skulle kansellert Alpha Protocol istedenfor Aliens...

Innlegget fortsetter stort sett i samme ånd, foruten skribentens forsikringer om at Obsidians nåværende prosjekter Fallout: New Vegas og en hittil ikke annonsert tittel, ser betraktelig bedre ut. Man skal naturligvis ta disse uttalelsene for hva de er - sanne eller ikke - men hvis denne trøtte utvikleren har rett, så er det nok av forbedringspotensiale i Obsidians arbeidsmiljø.

Alpha Protocol har for øvrig fått blandet kritikk fra en samlet spillverden, og mottok en lunken sekser her hos oss.

Alpha Protocol
Alpha Protocol
Alpha Protocol
Alpha Protocol
Alpha Protocol
Alpha Protocol

Relaterte tekster

Alpha ProtocolScore

Alpha Protocol

ANMELDELSE. Skrevet av Marius Evjenth

Det er ikke lett å hevde seg i spionsjangeren når gamle ringrever som Sam Fisher, Solid Snake og James Bond fremdeles lever i beste velgående. Er rollespillelementer veien å gå? Les mer...

Alpha Protocol

Alpha Protocol

FORSPILL. Skrevet av Line Fauchald

Vi har utstyrt oss med både pistol og skuddsikker vest for å løse konspirasjoner i Obsidian Entertainments kommende actionrollespill. Les Lines førsteinntrykk her...Loading next content