Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Contrast

- Contrast handler om familie

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blant indispillene som trakk oppmerksomhet på årets E3-messe, fant vi det stilfulle skyggeeventyret Contrast, som i motsetning til andre spill ikke handler om å redde verden. I stedet har utviklerne hos Compulsion Games satset på et mer familievennlig konsept. Vi huket tak i produsent Derek Elliott:

- Både jeg og partneren min har familier. Vi har unger begge to, og vi er litt eldre enn den gjennomsnittlige spillutvikler. Vi ville ikke lage et spill om å redde verden eller noe i den retningen, men heller noe som ligger nærmere hjemmet. Noe om utfordringene man møter i det dagligdagse som en familie, forklarte Elliott da vi møtte han på messegulvet.

Det høres kanskje ut som et kjedelig konsept, men vi tok likevel en nærmere titt. Det angret vi ikke på.

Se hele intervjuet:

HQ

Relaterte tekster

1
Contrast er ute på Xbox One

Contrast er ute på Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Contrast er et stilistisk plattformeventyr som ble sluppet til PC, Playstation 3, Playstation 4 og Xbox 360 i november i fjor. Spillet når nå, syv måneder senere, også...

1
- Contrast handler om familie

- Contrast handler om familie

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Blant indispillene som trakk oppmerksomhet på årets E3-messe, fant vi det stilfulle skyggeeventyret Contrast, som i motsetning til andre spill ikke handler om å redde...Loading next content