Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Combat Evolved Anniversary

- Dagens konsoller begrenser oss

Halo-utvikler vil ha kaftigere maskinvare

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rykter om den neste konsollgenerasjonen kommer på løpende bånd i disse dager, og skal man tro Matthew Karch hos Saber Interactive er dette sannelig på tide. Han mener nemlig at dagens konsoller er svært begrensende for utviklerne:

- Det er begrenset hva vi kan gjøre i nye spill for tiden, og dette er i hovedsak på grunn av prosessorkraften til konsollene. Du kan sammenlikne det med å bygge Lego. Hvis du får ett sett med 100 klosser og ett sett 1000 kan du bygge mye mer med det andre settet. Du har større slingringsmonn og større muligheter til å skape noe storslagent, forklarer Karch.

Som et eksempel peker Karch på hvordan utviklere vil kunne skape mer troverdige mellommenneskelige situasjoner dersom de får mer kraft å leke med:

- Hvis du vil skape ekte dynamiske folkemengder som utfører ekte gjøremål, så kan du ikke det på den nåværende konsollgenerasjonen. Hvis man kan ha flytende animasjoner og bedre gjengivelser av klær, og i stedet for stive kroppsanimasjoner ha myk kroppsdynamikk med fleksible ledd. Bare tenk på hvilke gameplaysekvenser man vil kunne skape med slik teknologi i ryggen, avslutter Karch.

Saber Interactive er for tiden aktuelle med relanseringen Halo: Combat Evolved Anniversary, som de har utviklet i samarbeid med 343 Industries. Halo: Combat Evolved Anniversary slippes til Xbox 360 den 15. november.

Halo: Combat Evolved Anniversary
Halo: Combat Evolved AnniversaryHalo: Combat Evolved Anniversary

Relaterte tekster

Halo: Combat Evolved AnniversaryScore

Halo: Combat Evolved Anniversary

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Sollien

Master Chief går tilbake til røttene i en fargesprakende nyutvikling av Combat Evolved. Tåler gjenopplivelsen av Bungies mesterverk tidens tann?

Halo vs. Halo Anniversary

Halo vs. Halo Anniversary

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvor mye penere er egentlig Halo Anniversary sammenlignet med originalen? Vi har satt opp veteranen og nykommeren side ved side...Loading next content