Norsk
Gamereactor
nyheter
Metro: Last Light

- Det er det peneste spillet noensinne

Utviklerne hos 4A Games roser seg selv opp i skyene når det gjelder det visuelle i PC-versjonen av Metro: Last Light.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne hos 4A Games er åpentbart fornøyde med jobben de har gjort med det visuelle i Metro: Last Light. Veldig fornøyde. Faktisk er de så tilfreds at produsent Huw Beynon ikke skyr unna å kalle spillet et av de flotteste som er blitt laget noensinne:

- Jeg mener bestemt at PC-versjonen av Metro: Last Light er ett av de peneste spillene du kan få tak i for tiden, om ikke det peneste. Dermed basta, kommenterer Beynon.

På spørsmål om hvorvidt Metro: Last Light er et nestegenerasjonsspill svarer han også rimelig selvsikkert:

- Når folk spør meg om det er next-gen svarer jeg: Ja, det er det. Det er laget for PC. Vi er blant de få studioene som har et håndfast produkt som satt sammen med tanke på PCer i toppklassen, avslutter Beynon.

Forgjengeren til Metro: Last Light, Metro 2033 var en slags sleeper hit, som mange spillere etterhvert falt for. Det var ikke perfekt men takket være den stemningsfulle settingen i undergrunnen av et Moskva rammet av atomkrig, var det noskå unikt. I Metro: Last Light får vi et gjensyn med den herjede byen, og denne gangen vil vi tilbringe mer tid utendørs, lover utviklerne.

Metro: Last Light slippes den 17. mai, til PC, Playstation 3 og Xbox 360.

Kilde: VG247.

Metro: Last Light
Metro: Last LightMetro: Last Light

Relaterte tekster

Metro: Last LightScore

Metro: Last Light

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Morten har bestemt seg for å kjøpe nytt grafikkort. Til den andre gjennomspillingen av det dystre, men samtidig smellvakre Metro Last Light.

0
Metro Redux er offisielt annonsert

Metro Redux er offisielt annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det var så sent som i går vi kunne røpe at 4A Games skal slippe en Metro-pakke til PC, Playstation 4 og Xbox One med begge spillene, alt av DLC og annet ekstra inkludert....

1
Lover flere Metro-spill i fremtiden

Lover flere Metro-spill i fremtiden

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Da THQ gikk konkurs kjøpte som kjent tyske Deep Silver opp utviklerhuset 4A Games og rettighetene til Metro-serien deres. Tidligere i år ble Metro: Last Light sluppet til...

4
Klasse over ny DLC til Metro: Last Light

Klasse over ny DLC til Metro: Last Light

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

4A Games har snekret sammen den første av fire utvidelser til Metro: Last Light. Her får du tilgang på tre nye oppdrag i enspilleren, og samtidig muligheten til å spille...Loading next content