Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
State of Decay

- Det er store ting på gang med State of Decay

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er Undead Labs egen grunnlegger, Jeff Strain, som skriver på studioets hjemmeside at de nettopp har inngått en ny avtale med Microsoft. Denne skal gjelde flere spilltitler og et engasjement over flere år.

Jeff ønsker ikke å gå i detalj, men skriver at "det er store ting på gang med State of Decay". Vi vet selvfølgelig like lite som deg om hva det innebærer, men det er vel trygt å anslå at spillet ikke vil spre seg til flere plattformer (foruten Xbox One, selvfølgelig).

Med tanke på suksessen Undead Labs har hatt med State of Decay, så er det ikke helt utenkelig at de vil fortsette å lage zombierelaterte spill.

Han forteller videre at han ikke kan stille med en kommentar fra Microsoft, men skriver at Microsofts egen Phil Spencer uttrykte seg rimelig tydelig via klesvalget på fjorårets E3.

State of Decay
Hva står det på t-skjorten hans? Te of Dec?

Relaterte tekster

State of DecayScore

State of Decay

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Vi har tatt turen tilbake til dommedag, og overraskende nok var det mer fornøyelig enn forventet. Robin har spilt State of Decay på PC, og karakteren er klar...

1
State of Decay runder to millioner solgte

State of Decay runder to millioner solgte

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Undead Labs forteller at deres zombiespill State of Decay nettopp har passert to millioner solgte eksemplarer via Steam og Xbox Live. For å feire dette vil spillerne få...

2
State of Decay til Xbox One neste år

State of Decay til Xbox One neste år

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Stadig flere eksisterende spill finner veien til de nye konsollene (spesielt når det gjelder indie-titler til PC) og nå meldes det at overlevelsessimulatoren State of...Loading next content