Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

- Det handler om å lure konsollen

Epic tror Xbox 360 har enda litt mer å gi

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Actionspillet Gears of War 3 er i manges øyne det vakreste Xbox 360-spillet som er blitt sluppet til dags dato, og selv om utvikler Epic Games har ytret ønske om sterkere konsoller ved flere anledninger tror de likevel Xbox 360 har litt mer å gi:

- Med kreativ programmering kan man skvise ut hva som helst fra en hvilken som helst plattform. Det handler om kodemagi, samt mye tid og arbeid. Jeg vet ikke hvor mye lenger 360 kommer til å være i førersetet, men dersom vi skal slippe et produkt innen konsollens storhetstid er over kommer vi til å fortsette å presse maskinen til det ytterste, forklarer Epic-frontfigur Cliff Bleszinski.

- Vi er på en måte på det samme punktet som SNES var på da man startet å bruke Mode 7 på måter man aldri før hadde drømt om. Vi er nå på et stadie der det ikke handler om å lære seg å bruke maskinvaren, men å lære seg å lure konsollen til å gjøre det du vil, utdyper Bleszinski.

Hvis de slipper et nytt spill til Xbox 360 kan vi med andre ord forvente oss en ny grafikkfest fra den rutinerte utvikleren.

Kilde: Edge.

Gears of War 3

Relaterte tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Gears of War er større, vakrere og mer spektakulært enn noensinne, og selv ikke en pinlig svak historie og få overraskelser kan hindre meg å anbefale dette...Loading next content