Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon X/Y

- Hver Pokémon tar 3-6 måneder å lage

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hver eneste pokémon i det nye Pokémon X/Y tok mellom tre til seks måneder å lage. Det kommer frem av et intervju med Junichi Masuda fra utvikler Game Freak hos VG247:

- Vi har et team på 20 forskjellige grafikkdesignere som er ansvarlig for å finne på Pokémon-designene, før et annet team på fem personer bedømmer dem og avgjør hvilke Pokémon som blir med i de ferdige spillene. Deretter vurderer de hva det innebærer å lage en Pokémon, deres ulike aspekter, og de ser veldig dypt på karakterene for å se hvor de tror en Pokémon ville leve, hva slags ting den ville spise, og hvilke egenskaper som er unikt ved akkurat denne Pokémonen. På en hvilken som helst individuell Pokémon kan prosessen for å skape den være alt fra tre måneder, og i de lengste tilfellene opp til et halvt år., forklarer Masuda.

Tar man med i betraktning hvor mange det er av dem, og man må jo som kjent fange alle, er dette snakk om veldig mye arbeid.

Pokémon X/Y

Relaterte tekster

Pokémon X/YScore

Pokémon X/Y

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Gamefreak har hatt storrengjøring i studioet, og resultatet er et av de beste Pokémon-spillene på mange år. Vi har kanskje ikke fanget alle, men karakteren er i alle fall satt...

5
Pokémon-kampanje på Gamestop

Pokémon-kampanje på Gamestop

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Det ser ut til at Nintendo vil sparke liv i interessen for Pokémon-franchisen før utgivelsen av det kommende Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire. De har i hvert fall gått...Loading next content