Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Heavy Rain

- Jeg er ikke interessert i PS4

Klar tale fra Heavy Rain-skaperen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under GDC-messen i mars imponerte David Cages og hans Quantic Dream-studio stort med den mektige demoen med roboten Kara i hovedrollen. Til tross for det høye tekniske nivået til denne demoen mener likevel ikke Cage tiden er moden for en ny konsollgenerasjon enda:

- Jeg er ikke særlig interresset i teknologi eller den neste konsollgenerasjonen. Hvis vi kunne fortsatt med Playstation 3 i fem nye år hadde det vært helt greit for meg, forklarer Cage.

Videre forklarer han at årsaken til holdningen er enkel, utfordringene ligger rett og slett et annet sted enn i det tekniske:

- Jeg tror utfordringene ligger på den kreative siden fremfor den tekniske. Finnes det tekniske ting jeg ikke kan gjøre på PS3? For å være helt ærlig er svaret nei. Begrensingene ligger heller i ideene våre. Hvis man ser tilbake er det tydelig at teknologien har utviklet seg langt raskere enn spillkonseptene, avslutter Cage.

Hva tenker dere? Bør verdens utviklere slutte seg til Cages tankegang og fokusere på ideene fremfor grafikken, eller er det ikke noe i veien med å ønske seg begge deler?

Kilde: Develop.

Heavy Rain

Relaterte tekster

5
Heavy Rain til PS4Score

Heavy Rain til PS4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mange mener Quantic Dream satte en ny standard for historier og motioncapture med originalen. Vil den nye generasjonen la seg imponere?

Heavy Rain MoveScore

Heavy Rain Move

ANMELDELSE. Skrevet av Line "Hermine" Fauchald

Nyårets mest innovative spillopplevelse er en av fanebærerne for Sonys nye bevegelsekontroll. Heavy Rain er allerede et toppspill, men har det blitt bedre? Line-Hermine har dommen.

0
GR Live spiller Heavy Rain

GR Live spiller Heavy Rain

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Alle dere som er tilhengere av Quantic Dreams spesielle, men gode, Heavy Rain på Playstation 3, har nå en mulighet til å finne ut hvordan spillet tar seg ut på dagens...

0
Kommer Quantic Dream Collection i 2016?

Kommer Quantic Dream Collection i 2016?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Quantic Dream skal slippe en samling kalt Quantic Dream Collection til Playstation 4, og nå har denne dukket opp på sidene til den franske delen av nettbutikken Amazon....Loading next content