Norsk
Gamereactor
nyheter
Medal of Honor

- Jeg er sint og fylt med avsky

Liam Fox langer ut mot Medal of Honor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Liam Fox, forsvarsminister i Storbritannia, har ikke vært mild i sin kritikk mot Medal of Honor (som for øyeblikket er to måneder unna lansering). Årsaken til utbruddet er at man får muligheten til å spille som Taliban-soldat og angripe Nato-styrker, dette via Yahoo News.

- Det er sjokkerende at noen finner det akseptabelt å gjenskape handlinger utført av Taliban. Barn har mistet sine fedre, og kvinner har mistet sine ektefeller.

Fox er ikke videre munter i den følgende tiraden:

- Jeg er sint og fylt med avsky. Det er vanskelig å tro at innbyggere i dette landet vil ønske å kjøpe et så gjennomført ubritisk spill. Jeg vil oppfordre grossister til å vise sin støtte for styrkene våre og forby dette smakløse produktet.

Electronic Arts forsvarer likevel den kontroversielle avgjørelsen med replikken:

- Vi gir spillere muligheten til å ta begge sider. De fleste av oss har gjort dette fra barnsben av: Noen spiller politi, mens andre er skurken. I Medal of Honors flerspillerdel er noen nødt til å være Taliban.

Vi vil anta at det ikke hadde vekket særlig muntrere stemning om man fabrikkerte interne stridigheter, og fikk spille Nato mot Nato.

Medal of Honor
Kontroversielt: All PR er god PR.

Relaterte tekster

Medal of HonorScore

Medal of Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

EA har lagt andre verdenskrig bak seg, og prøver seg på livet som Tier 1-soldat. Line har snørt på seg fjellskoene og slengt rifla over skulderen...Loading next content