Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham City

- Mange ideer for mer Batman

Rocksteady har flaggermus på hjernen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Årets BAFTA-utdeling (British Academy of Film and Television Arts) er nå unnagjort og blant titlene som markerte seg på spillfronten finner vi Rocksteadys utmerkede Batman: Arkham City.

Vi har tidligere blitt servert flere hint om nok et Batman-spill fra den etterhvert så rutinerte britiske utvikleren, blant annet når Jokeren fleipet om et Batman: Arkham World i takketalen under fjorårets VGA-show.

I etterkant av BAFTA-utdelingen, der Batman: Arkam City for øvrig vant prisen for årets actionspill, ville ikke Rocksteady-sjef Sefton Hill røpe noe konkret om planene fremover, men et nytt prosjekt har allerede startet på kontorene deres:

- Det er litt interessant. Når du er ferdig med et prosjekt føler du at du har gjort alt du kan gjøre. Så starter du et nytt prosjekt og plutselig ser du alle mulighetene igjen. Straks vi satt oss ned tenkte vi, hva skal vi gjøre nå? Og mange spennende ideer havnet raskt på bordet, forklarer Hill overfor VG247.

Det skal sies at han aldri regelrett bekrefter at det neste spillet vil ha Batman i hovedrollen, men det er tydelig at Mørkets ridder fremdeles er i tankene hans:

- Vi tenker konstant på hva vi kan gjøre for å forbedre spillet. Hvis du kunne trykket ctrl+alt+delete i hjernen min hadde 90% dreid seg om Batman til enhver tid. Det betyr på en måte at jeg ikke fungerer sosialt med mindre man snakker om Batman, fleiper Hill avslutningsvis.

Av andre spill som utmerket seg på BAFTA-utdelingen finner vi Portal 2 og Battlefield 3, som begge vant tre priser. Les hele listen.

Batman: Arkham City
Da Jokeren vant prisen for årets spillfigur under VGA-utdelingen i fjor avslørte han Batman: Arkham World. Et morsomt påfunn fra Rocksteady eller et hint om fremtiden?

Relaterte tekster

Batman: Arkham CityScore

Batman: Arkham City

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Større, penere og mer variert. Rocksteady er tilbake med Batman: Arkham City, og leverer tidenes beste superheltspill...Loading next content