Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island: Riptide

- Større frihet og mørkere historie

Techland er godt igang med nye Dead Island

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det originale Dead Island høstet varierende kritikk da de så dagens lys i fjor høst, og i oppfølgeren Dead Island: Riptide lover utvikler Techland en mer sammensatt opplevelse.

Under et intervju med VG247 kunne nemlig kreativ leder Sebastian Reichert avsløre at teamet har mange ideer å jobbe med:

- Dere vil få se en ny figur, og som vi har vært inne på før har vi veldig mange ideer å jobbe utfra. Det kommer til å være mye mer å ta seg til. Ett lite eksempel er måten spillet overvåker hvilke våpen du bruker, slik at du mestrer disse bedre etter hvert, forklarer Reichert.

Samtidig kommer historien til å skille seg ut fra den vi husker fra i fjor:

- Når det gjelder plottet tror jeg "mørkere" er en god beskrivelse på retningen vi har valgt, men vi kommer selvsagt til å beholde de lyse og vakre utendørsområdene. Vi tar noen helt spesielle trinn i dette kapitelet, og vi ser frem til å se fansens reaksjoner, avslutter Reichert.

Lanseringsdatoen for Dead Island: Riptide er ikke klar enda, men etter planen skal spillet slippes i løpet av 2013.

Dead Island: Riptide

Relaterte tekster

Dead Island: RiptideScore

Dead Island: Riptide

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Oppfølgeren til Dead Island fører historien videre, nå med enda flere udøde. Adrian har slaktet seg gjennom dem og satt karakter.

9
Vinn fet Dead Island: Riptide-pakke

Vinn fet Dead Island: Riptide-pakke

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Har du lyst til å vinne Dead Island: Riptide til Playstation 3, pluss DLC-koder og en Collector's Edition-statuett? Da bør du delta i ukens fredagskonkurranse.

2
Dead Island: Riptide

Dead Island: Riptide

FORSPILL. Skrevet av Jonas Mäki - GR SE

Oversvømmelse, brennende sol, sand i skoene og zombier. Vi har forhåndstestet Techlands ferieparadis, og det virker ganske lovende...

Techland vil ikke lage spill til Wii U

Techland vil ikke lage spill til Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Dette er en sorgens dag for alle som hadde sett frem til å få spille Dead Island eller Call of Juarez på Wii U. Dette kommer nemlig ikke til å skje i overskuelig fremtid...

1
Dead Island: Riptide-intervju

Dead Island: Riptide-intervju

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Vår svenske kollega Mathias Holmberg slo av en prat med Alex Toplanksy fra Deep Silver, for å få en oppdatering på det sol- og zombiefylte actionspillet Dead Island: Riptide.Loading next content