Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
DMC Devil May Cry

- Vesten fokuserer på grafikk

Capcom om forskjellene i utviklingsstilen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ninja Theory har som kjent inngått et samarbeid med Capcom for utviklingen av DMC Devil May Cry. Under arbeidet har Capcoms Hideaki Itsuno merket seg at utviklingsmetoden deres er drastisk annerledes fra Ninja Theorys, og konkluderte med at vestlige spillutviklere bryr seg mer om grafikk enn sine østlige konkurrenter.

- I vår erfaring fokuserer vestlige utviklere og Ninja Theory på det visuelle i begynnelsen, for så å bygge gameplayet på toppen av det igjen. Capcom i Japan fokuserer på å få spillets logikk og å systemene på plass, før vi konsentrerer oss om grafikken, forklarer Itsuno til Siliconera.

Itsuno er imidlertid svært fornøyd med resultatet, og føler de har kombinert det beste fra begge verdener for å lage et vakkert og underholdende spill

- Det har ikke vært lett, men jeg føler at vi er fornøyde med reultatet.

DMC Devil May Cry slippes i januar 2013 til Playstation 3 og Xbox 360.

DMC Devil May Cry

Relaterte tekster

DMC Devil May CryScore

DMC Devil May Cry

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Dante er tilbake med nye triks i ermet og ny frisyre, men er det lurt å fikse noe som ikke er ødelagt? Tomas har satt karakter...Loading next content