Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Syndicate

- Vi hadde tapt før vi begynte

Derfor ble Syndicate en fiasko

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Salgsmessig kan ikke actionspillet Syndicate beskrives som noe annet enn en flopp for Electronic Arts og den svenske utvikleren Starbreeze Studios.

Til tross for en godkjent mottagelse i meda har spillet nemlig kun solgt 150.000 eksemplarer, og skal man tro Starbreeze-sjef Mikael Nermark var det ikke annet å forvente heller:

- Vi visste helt fra starten at det kom til å etablere seg en liten men høylytt gruppe av spillere og journalister, som ville hate oss uansett hvilken retning vi valgte. Hvis vi ikke lagde en direkte kopi av originalen, ville de hate oss. Hvis vi faktisk lagde en direkte kopi ville vi ikke vært nyskapende nok. Det var en kamp vi aldri kunne vinne, vi hadde allerede tapt før vi begynte, forklarer Nermark.

Man kan spørre seg om hvorfor utviklingen ble gjennomført i det hele tatt...

Syndicate
Syndicate skildrer en brutal og voldelig fremtidsverden der enorme bedrifter har erstattet nasjoner.

Relaterte tekster

SyndicateScore

Syndicate

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Svenske Starbreeze Studios har lagt det meste til rette for en actionfylt fremtidsdystopi i revitaliseringen av 90-tallsklassikeren Syndicate...Loading next content