Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

- Vi lager gjerne mer Star Wars

Obsidian har allerede planene klare

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De kreative hodene hos Obsidian Entertainment, som i sin tid stod bak Knights of the Old Republic II, er slett ikke ferdige med George Lucas' oppslukende verden. Snarere tvert imot lager de gjerne mer Star Wars, og de har allerede pitchet flere ideer til Lucasarts.

Aller helst vil de lage et spill som foregår mellom Episode III og Episode IV, forteller Obsidian-sjef Feargus Urquhart:

- Den galaktiske republikk står for fall, og det samme gjelder Jediene. Obi-Wan drar derfor ut for å finne ut om Luke er ok. Man har Sithene, og bare noen få kan fortsatt bruke Kraften. Det er et interessant tidspunkt for et spill, og Chris Avellone har satt sammen en veldig kul historie, forklarer Urquhart overfor Rock, Paper, Shotgun.

Han omtaler ideen som den beste de noen gang har hatt og han håper sjefene hos Disney vil dele denne oppfatningen. Sent i fjor høst kjøpte Disney nemlig opp hele Lucasfilm, og dermed rettighetene til alt som har med Star Wars å gjøre.

Om Urquharts visjon blir noe av gjenstår derfor å se, men det er jo lov å håpe, eller hva?

Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

Relaterte tekster

0
KOTOR II: The Sith Lords

KOTOR II: The Sith Lords

FORSPILL. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Fans av KOTOR sikler nok allerede ved tanken av å få finrene i oppfølgeren. Allikevel er ikke alltid mer av det samme gamle godt nok.Loading next content