Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead or Alive 5

- Vi liker å lage deilige damer

Og det skal Team Ninja også fortsette med

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at japanske utviklere er glad i pupper. Store pupper. Vi skal ikke påstå at dette ikke kan være beskrivende også for vestlige utviklere, men trenden har ikke vært like tydelig her. I hvertfall hvis vi ser bort fra en viss britisk dame med en over gjennomsnittlig interesse for gravkamre.

Blant utviklerne som har gjort sitt for å opprettholde puppefokuset finner vi Team Ninja, kjent for både Dead or Alive- og Ninja Gaiden-seriene. Dette fokuset har ført med seg endel kritikk fra feministbevegelser og lignende aktører, men hvis vi skal tro hovedpersonene selv har kulturelle forskjeller skylden for alt oppstyret:

- Vi har alltid prøvd å gjøre damene i Dead or Alive-serien så attraktive som mulig, og dette kommer vi også til å fortsette med. Vi er en japansk utvikler, og vi designer våre kvinnelige figurer utfra vår egen sunne fornuft og kreativitet. Utenfor Japan blir dette ofte tolket som seksuell diskriminering og den slags, forklarer Team Ninja-sjef Yosuke Hayashi.

- I vår kultur presenterer vi damer på denne måten, vi ønsker rett og slett å gjøre dem attraktive. Vi kan ikke noe for at folk fra andre kulturer i andre land reagerer som de gjør. Innenfor Japans landegrenser er dette moralen vi designer utfra. Vi har valgt å gjøre det på denne måten, og det er ingen som noen gang har tenkt på å slutte med det, avslutter Hayashi.

Passende nok har Team Ninja nettopp lansert en ny trailer fra det kommende Dead or Alive 5, der to av de aktuelle damene ryker i tottene (no pun intended) på hverandre:

HQ

Kilde: MCV.

Relaterte tekster

5
Dead or Alive 5Score

Dead or Alive 5

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki - GR SE

Team Ninjas brystfagre slåsskjemper er tilbake for å gi juling i den etterlengtede oppfølgeren Dead or Alive 5...Loading next content