Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Secret World

- Vi skal ikke ta noen snarveier

Funcom lover mer Secret World

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for dårlig salg, aksjefall og massepermitteringer, akter norske Funcom på ingen måte å gi opp det nylig lanserte The Secret World. Snarere tvert imot:

- Vi ble nødt til å si opp noen av våre ansatte, og vi går nå gjennom en prosess der vi reorganiserer den gjenværende staben. Sånne ting er aldri morsomt, men det er ikke til å komme utenom. Vi må redusere utviklingsteamet fra et fullt team til et mindre og mer kostnadseffektivt team, forklarer kreativ leder og produsent Ragnar Tørnquist.

Likevel lover han at spillerne ikke skal lide av den grunn:

- Vi skal ikke ta noen snarveier. Vi kommer ikke til å introdusere småting som nye klasser eller nye nivåer. Vi kommer ikke til å vike fra visjonen vår, uavhengig av hva konkurrentene våre finner på. Vi skal fortsette med det vi er flinke til. Vi skal fortsette å presse grensene, og vi skal finne opp hjulet gang på gang. For fem år siden satt vi oss et mål om å revolusjonere sjangeren, og revolusjonen er bare såvidt igang, lover Tørnquist.

Lovnaden gjelder både for lanseringer av nytt innhold og for patcher og feilrettinger. De akter fortsatt å fullføre sin visjon om månedlige oppdateringer, og de lover at oktober-oppdateringen vil bli sluppet til planlagt tid. September-oppdateringen har dog blitt utsatt to uker som følge av selskapets restrukturering, men dette skal altså kun være et engangstilfelle.

Ved siden av The Secret World-oppdateringene har dessuten Funcom annonsert en Secrets of Dragon's Spine-oppdatering til Age of Conan: Unchained, så de har så absolutt nok å gjøre for tiden.

Kilde: Funcom.

The Secret World

Relaterte tekster

The Secret WorldScore

The Secret World

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Norges største spillansering noensinne lykkes med å være et annerledes MMO. Jostein har satt karakter på Funcoms The Secret World...

1
The Secret World blir tv-serie

The Secret World blir tv-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir...Loading next content