Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

- Vil dere ha et Xcom-lignende Dragon Age-spill?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklingen av Mass Effect: Andromeda har kommet såpass langt at Bioware har bestemt seg for hva de vil gjøre med spillet. For en av deres andre største serier, Dragon Age-serien, er ting imidlertid litt mer oppe i luften.

I kjølvannet av Dragon Age: Inquisition fra 2014 kan det nemlig ser ut som utviklerne ønsker å utforske ukjente farvann, og alternative sjangere. Vi skriver dette fordi en av produsentene, Mark Darrah, har begynt å spørre fansen om spesifikke spørsmål knyttet til eventuelle fremtidige titler.

Twitter gikk han ut og spurte fansen som de kunne tenke seg et mer taktisk Dragon Age-spill, noe som senere ble spesifisert til et spill i samme gate som Xcom eller Fire Emblem-spillene.

Svaralternativene og oppsluttningen (i skrivende stund) er som følger:

• Ja - 49%
• Nei - 22%
• Bare til PC - 23%
• Bare til mobil/bærbart - 6%

Kunne du tenke deg et Xcom- eller Fire Emblem-inspirert Dragon Age-spill, eller burde Bioware holde seg til det de kan best?

Dragon Age: Inquisition

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Inquisition: TrespasserScore

Dragon Age: Inquisition: Trespasser

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Bioware runder av et mektig spill med en intens og innholdsrik tilleggspakke, men hva skal vi ta oss til nå som Dragon Age: Inquisition trolig er ved veis ende?

1
Dragon Age-skaper forlater Bioware

Dragon Age-skaper forlater Bioware

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har vært en del uro i Bioware sine rekker den siste tiden. Mass Effect: Andromeda gjorde det ikke så bra som håpet verken kritiker- eller salgsmessig, noe som etter...Loading next content