Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed IV: Black Flag

10 millioner snikmorderpirater

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag var det Ubisofts tur til å lege frem de siste regnskapstallene sine, og investorene hadde bare delvis grunn til å smile. Det totale salget var nemlig lavere enn forventet, selv om de nye konsollene har solgt i hopetall siden lanseringen i november. Likevel var det nettopp Playstation 4 og Xbox One som ble trukket frem som årsaken til det noe lave salget, da mange spillere har latt være å kjøpe enkelte spill i påvente av innkjøp av deres egen next gen-maskin.

På den mer positive siden finner man imidlertid actionspillet Assassin's Creed IV: Black Flag, som allerede har passert 10 millioner eksemplarer solgt til verdens spillbutikker. Alle disse kopiene er ikke solgt enda, men Ubisoft er likevel godt på vei mot 10 millioner nådeløse snikmoderpirater.

Ellers kunne selskapet melde at Rocksmith ikke på langt nær har nådd forventningene deres (under én millioner kopier er solgt av begge spillene til sammen), samtidig som fordelingen av Playstation 4- og Xbox One-spill ligger på henholdsvis tolv og ni prosent av totalen.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Relaterte tekster

Assassin's Creed IV: Black FlagScore

Assassin's Creed IV: Black Flag

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Glem Jack Sparrow, glem kaptein Sabeltann og glem kaptein Sortebill fra femtenhundreogfjorten. Den kuleste piraten heter Edward Kenway...

1
Hør spillmusikk i Oslo Konserthus

Hør spillmusikk i Oslo Konserthus

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Score er tilbake i Norge, og du kan høre de klassiske spilltonene i Oslo Konserthus 6. og 7. desember. Forrige gang spillmusikk-konserten gjestet landet vårt, var det...Loading next content