Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
11-11: Memories Retold

11-11: Memories Retold får Elijah Wood og Sebastian Koch med på laget

Stjernespekket rollegalleri i dette eventyrspillet fra første verdenskrig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bandai Namco har endelig kunngjort lanseringsdatoen for for 11-11: Memories Retold, i tillegg til noen viktige detaljer. Det historiedrevne eventyret er satt til første verdenskrig, og kommer til PS4, Xbox One og PC den 8. november. 11-11: Memories Retold følger historien til to figurer, Kurt og Harry, og kjæledyrene deres, og de som låner stemmene sine til hovedfigurene er ingen ringere enn Sebastian Koch og Elijah Wood!

11-11: Memories Retold11-11: Memories Retold
IMDB

 
Elijah Wood er ikke fremmed for å drive med stemmeskuespill i spill da han tidligere har lånt stemmen sin til Shay i Broken Age fra Double Fine. I 11-11: Memories Retold spiller han Harry, en canadisk-amerikansk fotograf som deltar i første verdenskrig, og som lærer seg alt om krigens grusomheter. Homeland-stjernen Sebastian Koch spiller en pasifist som føler seg pliktet til å handle.

Spillet er inspirert av virkelige hendelser, og utvikles av Aardman og DigixArt. Man kan utforske denne komplekse historiske hendelsen fra to sider, og virkelig få et inntrykk av hvor forferdelig krig er mens man navigerer seg gjennom første verdenskrig, både på frontlinjen, og i kjølvannet av hæren.

HQ
IMDB

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 23

Gamereactors store julekalender - Luke 23

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Gamereactors store julekalender fortsetter med luke nummer 23! Hva finner vi bak denne luka, da? En fysisk utgave av 11-11: Memories Retold til PS4 og en minnepins, samt...Loading next content