Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

15 radiostasjoner og 240 sanger i GTA V

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Musikk har alltid vært en viktig del av Grand Theft Auto-serien, og da spesielt når man kjører bil (noe man tross alt gjør endel av). Forventningene til radiostasjonene og låtutvalget har derfor alltid vært en sentral del av oppvarmingen til nye GTA-spill og det nært forestående Grand Theft Auto V er intet unntak.

Hvis du er blant dem som gleder deg til radiosendinger i ekte GTA-stil kan vi fortelle at det nye spillet vil ha hele 15 varierte radiostasjoner, og så mye som 240 lisensierte låter. Dessuten har Rockstar komponert nok stemningsmusikk til å fylle 20 filmer (de gjør sjelden noe halvveis).

Alt dette og mer kommer frem av et intervju i Rolling Stone, der spillets soundtrack supervisor Ivan Pavlovich forteller om lyden i det som trolig er årets heteste spill. Blant annet kunne han fortelle at navn som Wavves, DJ Pooh, Pam Grier og Bootsy Collins dukker opp blant radiovertene, og at lydsporet generelt sett er det mest spennende de har laget til dags dato.

Få også med deg den offisielle traileren for Grand Theft Auto V, som skal offentliggjøres i ettermiddag kl. 17.00 norsk tid, her på Gamereactor.

Grand Theft Auto V
Pimpe bilen, skru på radioen. Høyt!

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content