Norsk
Gamereactor
esports
Fortnite

2023 Fortnite Championship Series vil ha en premiepott på 10 millioner dollar

Og det starter i februar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Epic Games har kunngjort en rekke detaljer og informasjon knyttet til Fortnite Championship Series 2023. Utvikleren har kunngjort at FNCS kommer tilbake februar 2, 2023, og for å legge til dette, har kunngjort at hele 2023-sesongen vil skryte av en total premiepott på 10 millioner dollar.

Ellers vil det være noen få formatendringer, inkludert tillegg av FNCS Majors, med den første planlagt i mars 2023. Dette vil se de 40 beste duoene fra ukene frem til majoren til stede, hvor de vil kjempe om 2 millioner dollar fra den årlige premiepotten og en plass i Global Championship på slutten av året.

FNCS Global Championship er også annonsert og vil bli avholdt i Danmark for 2023. Turneringen vil skryte av en premiepott på 4 millioner dollar, og vil se 75 av de beste duoene fra hele verden reise til landet for en personlig utblåsningshendelse.

Når det gjelder hele tidsplanen for FNCS-sesongen 2023, kan du finne det, i tillegg til tilhørende detaljer knyttet til formatet, på det siste Fortnite-blogginnlegget her.

Fortnite

Relaterte tekster

0
Lady Gaga bekreftet for Fortnite

Lady Gaga bekreftet for Fortnite

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Artisten/skuespilleren visste ikke hva spillet var for noe for fem år siden - og nå er hun selv med i det populære Battle Royale-spillet.Loading next content