Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metro Exodus

4A Games jobber offisielt på neste Metro-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig snakket THQ Nordic med sine diverse investorer, og derigjennom avslørte de en rekke tilføyelser og endringer i deres line-up av kommende titler, som er ganske så stor. Et nytt Saints Row er på vei, Dead Island 2 har skiftet utvikler igjen - det er mye som foregår. Og ja, et nytt Metro-spill er offisielt under utvikling.

Dette ble avslørt av CEO Lars Wingefors under selve presentasjonen (via DarkDetective på Twitter), men dessverre fortalte han ikke noe om når vi kommer til å se noe til det.

Normalt pleier utvikler 4A Games å ta seg god tid før de avslører noe om sine spill, så vi kan nok forvente en lang ventetid.

Hva synes du om Metro Exodus?

Metro Exodus

Relaterte tekster

9
Metro ExodusScore

Metro Exodus

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Suzanne har herjet rundt i den postapokalyptiske ødemarken i Russland, og blitt så skremt at hun lengtet tilbake til Metroen.Loading next content