Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
A Plague Tale: Innocence

A Plague Tale blir TV-serie

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

A Plague Tale: Innocence var uten tvil ett av 2019s mest undervurderte spill, men det har heldigvis fått såpass mye oppmerksomhet i ettertid at oppfølgeren A Plague Tale: Requiem skal komme senere i år om alt går som planlagt. Det er altså også bare begynnelsen.

Regissøren Mathieu Turi, som vel er ganske ukjent for de fleste selv om han har vært assisterende regissør på blant annet Inglourious Basterds, RED 2 og Lucy, bekrefter at han skal lage en TV-serie basert på A Plague Tale. I motsetning til mange andre lignende prosjekter vil serien i hovedsak lages i Frankrike siden Turi og kompani ønsker å være så tro til kildematerialet som mulig, samt være nærme utviklerne i Asobo for rådgivning og tilbakemeldinger. Forhåpentligvis fører dette til at sluttresultatet blir bra og unikt.

A Plague Tale: Innocence

Relaterte tekster

1
A Plague Tale: InnocenceScore

A Plague Tale: Innocence

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

La oss bare starte denne teksten med en advarsel: Har du en fobi for mus og rotter (murophobia som jeg fant ut at det het) så er ikke dette spillet for deg. Det kunne til...

0
A Plague Tale blir TV-serie

A Plague Tale blir TV-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

A Plague Tale: Innocence var uten tvil ett av 2019s mest undervurderte spill, men det har heldigvis fått såpass mye oppmerksomhet i ettertid at oppfølgeren A Plague Tale:...Loading next content