Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
A Plague Tale: Innocence

A Plague Tale: Innocence har fått ny historietrailer

I forkant av lanseringen i mai får vi en liten forsmak på lidelsene til Amicia og Hugo i det de flykter fra Svartedøden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Asobo Studio og Focus Home Interactive har avduket en flunkende ny historietrailer til det kommende A Plague Tale: Innocence, som lander på PC, PS4 og Xbox One den 14. mai.

Spillet handler om søsknene Hugo og Amicia som må kjempe mot fæle rotter, Inkvisisjonen og omgivelser som blir stadig mer fiendtlige jo mer Svartedøden sprer seg. Spillet kan forhåndsbestilles her. Digitale forhåndsbestillinger inneholder ekstra antrekk og våpenskjold.

Er du gira på å rømme fra rotter og pest den 14. mai?

HQ
HQ
A Plague Tale: Innocence

Relaterte tekster

1
A Plague Tale: InnocenceScore

A Plague Tale: Innocence

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

La oss bare starte denne teksten med en advarsel: Har du en fobi for mus og rotter (murophobia som jeg fant ut at det het) så er ikke dette spillet for deg. Det kunne til...

0
A Plague Tale blir TV-serie

A Plague Tale blir TV-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

A Plague Tale: Innocence var uten tvil ett av 2019s mest undervurderte spill, men det har heldigvis fått såpass mye oppmerksomhet i ettertid at oppfølgeren A Plague Tale:...Loading next content