Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
A Plague Tale: Requiem

A Plague Tale: Requiem får endelig 60 fps på PS5 og Xbox Series

Og PC-utgaven har nå flere grafiske alternativer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

A Plague Tale: Requiem er et virkelig strålende og fantastisk spill. En av de få klagene vi hadde da det ble utgitt i oktober var at det bare støttet 30 fps på PlayStation 5 og Xbox Series S. Vel... det er ikke et problem lenger.

Den offisielle Twitter-kontoen har nettopp kunngjort at en ytelsesmodus er lagt til takket være en ny oppdatering, og for å gjøre alt enda bedre kommer det også "ekstra grafiske alternativer for PC".

A Plague Tale: Requiem er tilgjengelig på PC, PlayStation 5 og Xbox Series (også inkludert i Game Pass). Det er også en sky-basert Switch-versjon tilgjengelig.

A Plague Tale: Requiem

Relaterte tekster

0
A Plague Tale: RequiemScore

A Plague Tale: Requiem

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

A Plague Tale: Requiem er et persondrevet historisk drama som hever seg over forgjengeren på alle måter. Resultatet er ett av årets beste spill.Loading next content