Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Acend Club slutter med Halo

E-sportorganisasjonen er misfornøyd med behandlingen de har fått fra 343 Industries.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esportsorganisasjonen, Acend Club, har kunngjort at de vil slutte med Halo. Avslørt i en ny uttalelse lagt ut på sosiale medier, har teamet uttalt at avgjørelsen stammer fra behandlingen de har mottatt fra utvikler 343 Industries.

Acend bemerker at de har "opplevd en rekke problemer med beslutninger som er tatt og med de ansvarlige for Halo Esports", og at det har vært "utrolig dårlig kommunikasjon" fra e-sport-teamet i studioet.

Dette kom etter at Acend gikk glipp av en partnerskapsplass i Halo Championship Series, og deretter angivelig så 343 ignorere alle former for kommunikasjon med e-sportsorganisasjonen, da de forsøkte å forbedre seg i håp om å tjene en partnerskapsplass i fremtiden. Til dette punktet uttaler Acend at 343 ennå ikke hadde delt ytterligere informasjon om e-sportplanen for 2023 i desember 2022, og at eventuelle forespørsler som spurte om dette ble ignorert av utvikleren, noe som førte til at Acend ble veldig usikker på fremtiden i Halo-scenen.

Halo Infinite

Dette ble ikke hjulpet av hindringene som Acend da møtte på fysiske arrangementer arrangert av 343, og den påståtte urettferdige behandlingen laget fikk i verdensmesterskapet.

Acend la til at 343 og HCS-teamet "ikke forstår hvordan man skaper et attraktivt økosystem for organisasjoner, spesielt utenfor NA-regionen og partnerskapsprogrammet."

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content