Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Deadpool

Activision ba en gang Suda51 om å lage et spill basert på Deadpool

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige tiår bød på en rekke interessante superheltspill i form av blant annet Marvel's Spider-Man og Batman: Arkham City for å nevne noen få. Men faktisk kunne enda et spill ha blitt føyet til denne listen hvis tingene hadde utartet seg en smule annerledes.

I et intervju med VGC forteller den eksentriske spillskaperen Suda51 at han for en del år siden ble kontaktet av Activision som ønsket at han skulle lage et Deadpool-spill.

"Here's something a lot of people probably don't know. Over a decade ago, I was actually approached by Activision at one point to make a Deadpool game. It was sometime after the first No More Heroes came out. Obviously, that plan never came to fruition, and it fizzled out in the initial planning stages but I had some really cool ideas for it at the time."

Deadpool er kjent som en morsom og ironisk antihelt, så han hadde umiddelbart passet perfekt inn i Suda51s overdrevne univers. Det ble dog High Moon Studios som til slutt stod bak spillversjonen av Deadpool. Det spillet kom i 2013, tre år før karakteren fikk sitt helt store gjennombrudd takket være filmen med Ryan Reynolds i hovedrollen.

Suda51s seneste spill, No More Heroes 3, kom i august til Nintendo Switch. Ingar ga det 5 av 10 i sin anmeldelse.

Deadpool

Relaterte tekster

4
DeadpoolScore

Deadpool

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

High Moon Studios og Deadpool forsøker å lage en spillopplevelse hvor de harselerer like mye med seg selv som med hele superheltsjangeren, men det er grenser for hvor lenge jeg orker å le av ironien.

1
Deadpool-regissøren avkrefter ryktene

Deadpool-regissøren avkrefter ryktene

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Forrige måned kunne vi rapportere om de påståtte uoverensstemmelsene mellom regissør Tim Miller og skuespiller og produsent Ryan Reynolds, som skal ha ført til at...

3
Deadpool! Bang! Babes! Mayhem!

Deadpool! Bang! Babes! Mayhem!

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

I morgen slippes Deadpool-spillet og i den forbindelse har High Moon Studios, Activision og hovedpersonen selv sendt ut et knippe utradisjonelle trailere. Den første er...Loading next content