Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
High on Life

Adult Swim kutter båndene til Rick og Mortys Justin Roiland

Nettverket ønsker å være på den sikre siden etter overgrepsanklagene mot ham, men det høres ut som showet vil fortsette.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange selskaper har vært veldig raske med å kvitte seg med enhver forbindelse til folk anklaget for å gjøre dårlige ting de siste årene, så fans av Rick og Morty har holdt pusten helt siden Justin Roiland ble siktet for grov vold i hjemmet tidligere denne måneden. Vi kan slappe av nå ... til en viss grad.

Adult Swim avslører at de har "avsluttet sin tilknytning til Justin Roiland", noe som gjør neste del av kunngjøringen litt fascinerende. For uttalelsen fortsetter med å si at Rick og Morty vil fortsette, og skaperne jobber fortsatt hardt med sesong 7 av showet. Veldig interessant med tanke på at Roiland gir stemme til de titulære karakterene og er medskaper av showet. Vi får se hva denne kuttingen av båndene faktisk betyr i de kommende dagene og/eller ukene.

Hva synes du er den riktige avgjørelsen?

High on Life

Relaterte tekster

0
High on LifeScore

High on Life

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det gode føles veldig bra i Rick & Morty-skaperens nye High on Life, men dessverre er det mye mer som absolutt ikke fungerer...Loading next content