Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp kommer endelig i april

Etter en lang forsinkelse er strategispillet endelig klart for sin tid i solen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo tok beslutningen om å <a href="/advance-wars-12-reboot-camp-utsatt-pa-grunn-av-russland/">utsette/a> Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp i fjor da tittelen skulle debutere kort tid etter at Russland bestemte seg for å invadere Ukraina, og det hele så ut til å være feil tidspunkt for et spill kalt 'Advance Wars' å lande på hybridkonsollen. Tilbake da denne forsinkelsen skjedde ble det bare sagt at vi måtte vente på ubestemt tid, noe som betyr at vi ikke hadde noen reell anelse om når det faktisk ville komme. Nå er det ikke ubestemt lengre.

Som en del av kveldens Nintendo Direct har det japanske selskapet avslørt at Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp kommer rundt 12 måneder etter at det først var forventet å debutere, og vil nå lanseres 21. april.

For å legge til dette avslørte Nintendo at forhåndsbestillinger for spillet vil åpne kort tid etter at Directen ble avsluttet, og viste også frem massevis av ekstra gameplay som du kan finne i all sin prakt nedenfor.

HQ
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Relaterte tekster

0
Advance Wars 1+2: Re-Boot CampScore

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

En klassisk Nintendo-serie er tilbake for å gjenerobre gamle fans og rekruttere et nytt publikum. Kjernen er fortsatt bunnsolid, men innpakningen er det verre med.Loading next content